19.7 C
Athens

Ο Μπάσης έφυγε από τον Παναθηναϊκό και υπέγραψε στον Μίλωνα, κοντά και σε Παπαλεξίου οι Νεοσμυρνιώτες

Ένα πλήρως ανανεωμένο κέντρο θα παρουσιάσει ο Μίλων του Σάκη Ψάρρα τη νέα σεζόν καθώς ο έμπειρος προπονητής θα πάει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σε δίδυμο Ελλήνων.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γιώργο Παπαλεξίου που έκανε την πρώτη του γεμάτη σεζόν – μετά από χρόνια – στον Φοίνικα Σύρου και εφόσον οι δύο πλευρές καταλήξουν σε συμφωνία ο 24χρονος θα πάρει φανέλα βασικού.

Ο 24χρονος έκλεισε τη σεζόν με 54% στην επίθεση και 18 μπλοκ σε 15 αγώνες και είχε μια συνολικά πολύ καλή παρουσία στους Συριανούς. Σημειώνεται πως η απόκτησή του – εφόσον ολοκληρωθεί – θα ανοίξει θέση για ξένο ακραίο στον Μίλωνα που έχει πρώτο στόχο τον Σέρβο πρώην ακραίο του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιγιαΐλοβιτς, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την Καλίπο στην Α2 Ιταλίας.

Η μεγάλη έκπληξη που έκανε ο Μίλωνας πάντως έχει να κάνει με την απόκτηση του Αχιλλέα Μπάση, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, έσπασε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τον Παναθηναϊκό και τα βρήκε σε όλα με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο 29χρονος κεντρικός θα είναι βασικός και θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο υπό τις οδηγίες του Σάκη Ψάρρα, ο οποίος τον είχε αναδείξει στα πρώτα του βήματα στον Εθνικό Πειραιά. Άλλωστε, θα βοηθήσει κι από τη γραμμή του σέρβις σε κάτι που ποντάρει ο Μίλων για να διατηρηθεί στην τετράδα και την επόμενη σεζόν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς