19.3 C
Athens

Απειλούσαν να αυτοκτονήσουν οι γονείς μετά τον θάνατο του μωρού τους στο αυτοκίνητο

Συνεχίζεται η οικογενειακή τραγωδία στην Άρτα, μετά τον θάνατο του βρέφους, το οποίο ο πατέρας του ξέχασε για ώρες στο αυτοκίνητο και τελικά εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο άκουσμα της είδησης ότι το 5,5 μηνών κοριτσάκι τους δεν τα κατάφερε, οι γονείς του προσπάθησαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους. Στο νοσοκομείο της πόλης, η 27χρονη μητέρα απειλούσε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου, ενώ σε τραγική ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται και ο πατέρας, ο οποίος φέρεται να προσπάθησε να κρεμαστεί μετά τη σύλληψή του.

Θάνατος βρέφους στην Άρτα: Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον 37χρονο πατέρα

Πώς έγινε η τραγωδία

Νωρίς το πρωί της Τρίτης ο 37χρονος πήρε το 5,5 μηνών παιδί του, το έβαλε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου για να το μεταφέρει αρχικά στον βρεφονηπιακό σταθμό κι έπειτα να συνεχίσει για τη δουλειά του, καθώς εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία στην Άρτα. Ο πατέρας πάρκαρε το όχημα, το κλείδωσε και στη συνέχεια πήρε το υπηρεσιακό του όχημα για να συνεχίσει τη δουλειά του, ωστόσο δεν είχε αντιληφθεί ότι είχε ξεχάσει το 5,5 μηνών κοριτσάκι δεμένο στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Η ασύλληπτη τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του παιδιού ειδοποιήθηκε ότι το παιδί δεν πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό. Οταν εκείνη κάλεσε έντρομη τον σύζυγό της έλαβε την απάντηση «κλείσε γρήγορα, ξέχασα το μωρό στο αυτοκίνητο».

Ο πατέρας έσπευσε στο αυτοκίνητο και βρήκε το 5,5 μηνών κοριτσάκι χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως έβγαζε αφρούς από το στόμα του. Το βρέφος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών για να το κρατήσουν στη ζωή.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς