16.9 C
Athens

Ο Άλκαραθ συνάντησε τον Μέσι και… έπαθε την πλάκα του (vid)

Ήταν δύο αξέχαστες μέρες για τον Κάρλος Αλκαράθ.

Αφού κέρδισε τον τέταρτο τίτλο του στο ATP Masters 1000 την Κυριακή στο Madrid Open, ο Ισπανός είχε την ευκαιρία να κάνει πραγματικότητα ένα από τα (δικά του και πολλών ακόμα) όνειρά του, συναντώντας από κοντά έναν θρύλο του παγκόσμιου αθλητισμού.

Ενώ βρισκόταν στο κόκκινο χαλί για την τελετή απονομής των βραβείων Laureus, που έγινε στο Παρίσι, ο νεαρός τενίστας ρωτήθηκε σχετικά με τον Μέσι, ο οποίος οδήγησε την Αργεντινή στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και κέρδισε το βραβείο του αθλητή της χρονιάς.

«Είναι τρελό. Δεν τον έχω δει ποτέ από τόσο κοντά. Είναι τρελό να τον βλέπω λίγα μέτρα μακριά μου. Είναι τρελό, ειλικρινά», είπε ο Ισπανός, χαζεύοντας σαν μικρό παιδί τον Αργεντινό. Ο ρεπόρτερ που του μιλούσε του είπε ότι θα μπορούσε να τον χαιρετήσει, αν ήθελε και, προς μεγάλη του έκπληξη, ο Μέσι ήταν εκείνος που τον πλησίασε πρώτος και του έτεινε χαμογελαστός το χέρι, με τους δύο αθλητές να ανταλλάσσουν μια θερμή χειραψία, κολακευτικά λόγια και τον Άλκαραθ να παίρνει λίγο από το… χρώμα του κόκκινου χαλιού.

Μετά την τελετή, ο 20χρονος Ισπανός είχε την ευκαιρία να συναντήσει κι άλλα αστέρια του παγκόσμιου αθλητισμού, τράβηξε μάλιστα μια selfie με πολλούς από τους διάσημους καλεσμένους της εκδήλωσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laureus (@laureussport)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς