24 C
Athens

Ζήκος: Δίκαια το πήρε η ΑΕΚ, να βρει και ο Ολυμπιακός προπονητή σαν τον Λουτσέσκου, τον Γιοβάνοβιτς ή τον Αλμέιδα

Η νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού ουσιαστικά έκανε δώρο στην ΑΕΚ το πρωτάθλημα και ο Άκης Ζήκος βρήκε αφορμή από το επικείμενο τέλος της Super League για να χαρακτηρίσει την Ένωση «δίκαια πρωταθλήτρια». Παράλληλα, ο πρώην διεθνής μέσος έγραψε πως θα πρέπει «να παρακαλάμε να βρει ο Ολυμπιακός αντίστοιχο προπονητή με τον Λουτσέσκου, τον Γιοβάνοβιτς και τον Αλμέιδα»…

Διαβάστε το ποστάρισμα του Άκη Ζήκου στο instagram:

«Έχεις το συναίσθημα του αποχωρισμού, την ίδια στεναχώρια, το ίδιο κενό που νιώθει ο κάθε υγιής φίλαθλος και οπαδός, όταν τελειώνει ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Σήμερα κανονικά – κι αφού σε μια εβδομάδα τελειώνουν τα playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος – αυτό θα πρέπει να νιώθουν όλοι οι “κανονικοί” του ποδοσφαίρου στη χώρα μας και να μη βρίσκουν δικαιολογίες πράσινες κόκκινες μπλε.

Να παραδεχτούμε κ να ευχαριστήσουμε τον Λουτσέσκου, τον Γιοβάνοβιτς, τον Αλμέιδα και να παρακαλάμε να έχει και ο Ολυμπιακός τον αντίστοιχο προπονητή έτσι ώστε του χρόνου να δούμε κ να ζήσουμε ακόμα καλύτερο θέαμα, ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ είναι δίκαια πρωταθλήτρια γιατί και οι παίχτες της και ο προπονητής της κατάφεραν από τον πρώτο κιόλας χρόνο “Οι παίχτες να κάνουν τον προπονητή κ αυτός να τους κάνει ομάδα”»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zikos Akis (@akzios)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς