18.8 C
Athens

Ο Μούσα θυμήθηκε το ντεμπούτο του κόντρα στον Ολυμπιακό: «Ήταν απίστευτο να μοιράζομαι το παρκέ με τον Σπανούλη»

Ο Μούσα προετοιμάζεται για μια ιστορική ανατροπή με τη Ρεάλ, όμως στο μυαλό του θα υπάρχει πάντα το ντεμπούτο του στη Euroleague, όταν βρέθηκε στο ίδιο παρκέ με τον θρυλικό Βασίλη Σπανούλη

Ο Ντζάναν Μούσα μίλησε ενόψει του Game 5 ανάμεσα σε Ρεάλ και Παρτιζάν και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του όταν ήταν 16 χρονών, κόντρα στον Ολυμπιακό και τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Βόσνιος είχε να πει μόνο τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό και τον Βασίλη Σπανούλη. Ήταν 15 Οκτωβρίου 2015 όταν ο Μούσα αγωνίστηκε σε ένα ματς της Τσενεβίτα κόντρα στους Ερυθρόλευκους στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Οι στιγμές αυτές έμειναν χαραγμένες στο μυαλό του Μούσα, ο οποίος ανέφερε πως ήταν πολύ ιδιαίτερο να αγωνίζεται κόντρα στους Ερυθρόλευκους και απίστευτο να μοιράζεται το ίδιο παρκέ με τον Βασίλη Σπανούλη.

Παράλληλα μίλησε και για την περίοδο που δοκιμαζόταν στους Πειραιώτες, αλλά και για τις συμβουλές που του έδωσε ο νυν προπονητής του Περιστερίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αντιμετώπιζα τον Σπανούλη, ήταν απίστευτο. Ήταν απίστευτο συναίσθημα να βρίσκομαι στο ίδιο γήπεδο μαζί του και να τον μαρκάρω. Είναι απίστευτο συναίσθημα να βρίσκομαι στην EuroLeague και ειδικά να θυμάμαι εκείνο το ντεμπούτο, εναντίον ενός τόσο μεγάλου συλλόγου και μάλιστα σε τόσο νεαρή ηλικία. Είναι συγκινητικό.

Για τις συμβουλές που του είχε δώσει ο Βασίλης Σπανούλης: «Μου είχε πει να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά… Θα μπορούσα να είχα πάει στον Ολυμπιακό έναν χρόνο νωρίτερα. Ήμουν εκεί για δοκιμή και με χώριζε με την ομάδα μόνο μια υπογραφή. Πάντως το να παίξω το πρώτο παιχνίδι μου στην EuroLeague εναντίον του Ολυμπιακού, ήταν κάτι το πολύ ιδιαίτερο».

Όσο για την παρουσία του στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Όταν φοράς αυτή τη φανέλα, νιώθεις ένα ιδιαίτερο συναίσθημα, γιατί όλοι ξέρουμε ποια είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων που μου έδωσαν την ευκαιρία να φορέσω αυτή τη φανέλα και ελπίζω να παραμείνει έτσι για πολλά πολλά χρόνια» και συνέχισε: «Εκτιμώ την κάθε στιγμή γιατί ξέρω πώς είναι να βρίσκεσαι στην κορυφή, όπως επίσης και πώς να είσαι στα χαμηλά. Και αυτή τη στιγμή, όταν είσαι ξανά στην κορυφή με έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, είναι ό,τι καλύτερο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς