23.5 C
Athens

Οδηγίες προς… ναυτιλομένους από την Τσέλσι

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ενημερώνει τους φιλάθλους της για το τι πρέπει να κάνουν εφόσον βρεθούν στην Θεσσαλονίκη για το ματς της πρεμιέρας

Οδηγίες προς τους φιλάθλους της που θα θελήσουν να ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League κόντρα στον ΠΑΟΚ έδωσε με ανακοίνωση της η Τσέλσι. Οι «μπλε» θα πάρουν 1.450 εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι τα οποία όπως έγινε γνωστό θα δοθούν στους κατόχους τους σε συγκεκριμένο σημείο στην Θεσσαλονίκη, το οποίο θα μάθουν μόλις τα αγοράσουν στο Λονδίνο.

Στην ανακοίνωση της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Europa League αναφέρεται ότι οι φίλαθλοι της θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν μόνο τα λεωφορεία που ξεκινούν από το κέντρο της συμπρωτεύουσας και κατευθύνονται προς την Τούμπα για να βρεθούν στο γήπεδο. Επίσης τους προτρέπει να μην πάνε ή να φύγουν από το γήπεδο με άλλους τρόπους αφού αυτό δεν θα επιτραπεί από την Ελληνική Αστυνομία.

Επίσης οι «μπλε» αναφέρουν ότι δεν θα έχουν οργανωτικό ρόλο στην μετάβαση των φιλάθλων τους στην Τούμπα, αν και εκπρόσωποι της ασφάλειας τους θα βρεθούν στην Θεσσαλονίκη, αλλά θα έχουν απλά ρόλο παρατηρητή. Παράλληλα προτρέπουν τους φιλάθλους τους να μην φορέσουν φανέλες της ομάδας κατά την παραμονή τους στη Θεσσαλονίκη, ενώ τους ενημερώνει και για τους ελέγχους που θα υποστούν πριν από την έναρξη του αγώνα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς