16.1 C
Athens

ΑΝΟΓ – Ολυμπιακός 11-13: Οι Ερυθρόλευκες του Τσίριτς πέρασαν στους τελικούς της Α1

Για ακόμη μια σεζόν ο Ολυμπιακός δίνει το παρών στους τελικούς του πρωταθλήματος της Α1 πόλο Γυναικών. Οι Ερυθρόλευκες μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Super Cup και του Κυπέλλου Ελλάδας είναι έτοιμες να διεκδικήσουν τρίτο τίτλο στη σεζόν, αυτόν του πρωταθλήματος!

Η ομάδα του Αλεξάνταρ Τσίριτς έκανε το 2-0 στην ημιτελική σειρά με τον ΑΝΟΓ στη Γλυφάδα (11-13) και σφράγισε την πρόκριση στους τελικούς όπου με πλεονέκτημα έδρας θα διεκδικήσει τον τίτλο απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Εθνικός – Βουλιαγμένη (1-1).

Η Έλενα Ξενάκη πέτυχε τέσσερα γκολ και η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη τρία στη νίκη του Ολυμπιακού, ο οποίος προηγήθηκε ακόμα και με τέσσερα τέρματα αλλά παρά την επιστροφή του ΑΝΟΓ στο τρίτο οκτάλεπτο έφτασε στην πρόκριση.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 11-13

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-5, 3-4, 4-1, 1-3

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Ανδρεάκος): Καρύτσα, Π. Νίνου, Μουστακαρία 1, Γουλβς 4, Γρηγοροπούλου, Ειρ. Νίνου 1, Αντωνιάδη, Κανελλοπούλου, Κούλχαας 1, Φουντωτού 1, Κατσώνη, Κοντογιάννη 3, Ηλιακοπούλου, Κακαιδή, Μαδενόγλου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 2, Τριχά 1, Ξενάκη 4, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου, Σάντα, Β. Πλευρίτου 2, Κρίστμας, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Σταματοπούλου, Τζωρτζακάκη, Δρακωτού

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς