17.7 C
Athens

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 9-11: Ερυθρόλευκο πέρασμα από τον Λαιμό και έτοιμος για στέψη (hls)

Μια ανάσα από το 37ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και την κατάκτηση του νταμπλ στο πόλο Ανδρών βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν το 2-0 στη σειρά των τελικών με τη Βουλιαγμένη πανηγυρίζοντας σπουδαία νίκη με 9-11 στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

 

Πλέον η ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς χρειάζεται μια νίκη για να κατακτήσει το τρόπαιο και έχει την ευκαιρία να την πετύχει την Τρίτη (16/5, 21:00) στο Παπαστράτειο.

Οι Ερυθρόλευκοι βρήκαν τη λύση μέσα από την άμυνα και την περιφέρειά τους και με πέναλτι (4/4) αντιμετωπίζοντας ωστόσο ζητήματα στον παίκτη παραπάνω (3/8 με τον ΝΟΒ να έχει 7/12) και δεν βρήκε γκολ από τον φουνταριστό σε πέντε προσπάθειες.

Ο Γιάννης Φουντούλης ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού με τέσσερα τέρματα κι ακολούθησε με τρία ο Ντίνος Γενηδουνιάς.

Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν μια καταπληκτική τέταρτη περίοδο σε άμυνα κι επίθεση, με τον ΝΟΒ να έχει το δικό του καλό διάστημα στην τρίτη και να έχει πρώτους σκόρερ τους Αλαφραγκή, Καλογερόπουλο και Φάρμερ.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9-11

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-2, 2-4, 3-1, 2-4

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης 1, Καλογερόπουλος 2, Τρούλος 1, Νικολαΐδης, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ, Αλαφραγκής 2, Καπότσης, Κουρούβανης, Φάρμερ 2, Ανδρεάδης, Αλμύρας, Κωνσταντόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Βάμος 1, Δήμου 1, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 4, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης, Γραμματικός, Παπαναστασίου, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς