18.7 C
Athens

Η προγραμματισμένη συναυλία του Βέρτη στα Τίρανα μπλοκάρει την ΕΠΟ για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου

Ούτε η Αλβανία συγκεντρώνει ρεαλιστικές πιθανότητες για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας καθώς στο Air Albania Stadium υπάρχει προγραμματισμένη συναυλία του Νίκου Βέρτη στις 25 Μαΐου

Οι μέρες περνούν αλλά η γελοιοποίηση της ΕΠΟ που δεν μπορεί να βρει έδρα για τον τελικό του Κυπέλλου συνεχίζεται και από ό,τι φαίνεται δεν θα τελειώσει σύντομα.

Μετά το νέο άκυρο από την κυπριακή Αστυνομία, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προσπαθεί να βρει λύση στα Βαλκάνια και στο κάδρο μπήκε και η Αλβανία και συγκεκριμένα το Air Albania Stadium το οποίο φιλοξένησε τον περυσινό τελικό του Conference ανάμεσα στη Ρόμα και τη Φέγενορντ.

Ωστόσο, ούτε τα Τίρανα μπορούν να αποτελέσουν μια εφικτή επιλογή όσο κι αν προσπαθεί με διαρροές η ΕΠΟ να πείσει για το αντίθετο.

Η προγραμματισμένη συναυλία του Νίκου Βέρτη στο συγκεκριμένο στάδιο στις 25 Μαΐου (η εταιρεία έχει κλείσει για συγκεκριμένες μέρες το γήπεδο για το event) χαλάει τα όποια πλάνα της ΕΠΟ, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται στο ίδιο γήπεδο να διεξαχθούν τόσο μια παράσταση όσο και ο τελικός του Κυπέλλου Αλβανίας.

Αντιλαμβάνεται κανείς πως το… σαφάρι της ΕΠΟ θα συνεχιστεί (όπως και το γέλιο αναφορικά με την τοποθεσία).

Σενάρια για τελικό σε Βελιγράδι ή Βουκουρέστι!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς