23.2 C
Athens

Οντουμπάτζο: Θέλουμε να… αναστατώσουμε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ που θα γίνει με μία ημέρα καθυστέρηση μετά την αλλαγή στην ημέρα διεξαγωγής της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ, μίλησε ο Μόουζες Οντουμπάτζο.

Ο Άρης έχει εξασφαλίσει την 5η θέση και το εισιτήριο για το Conference League και είναι βαθμολογικά αδιάφορος στα δύο τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ. Μάλιστα έχει την ιδιαιτερότητα να αγωνίζεται με τις δύο ομάδες που παλεύουν για τον τίτλο, αρχής γενομένης με την ΑΕΚ.

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο μίλησε για την αναμέτρηση και τόνισε πως στόχος των Θεσσαλονικέων είναι να… αναστατώσουν τους δύο διεκδικητές του τίτλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το αν είναι ικανοποιημένος με την 5η θέση: «Προφανώς και δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την πέμπτη θέση… Ήταν μια σεζόν, κατά την οποία συνέβησαν διάφορα στην ομάδα μας. Είχαμε αλλαγές και ανακατατάξεις κι όλα αυτά δεν μας ευνόησαν. Ο βασικός μας στόχος, πάντως, ήταν να βγει η ομάδα στην Ευρώπη και αυτόν το καταφέραμε. Μένουμε σε αυτόν, χωρίς να μας ικανοποιεί η πέμπτη θέση».

Για το κίνητρο που έχει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του για τις 2 τελευταίες αγωνιστικές: «Το κίνητρό μας είναι κλείσουμε τη σεζόν όσο το δυνατόν καλύτερα! Θέλουμε να “αναστατώσουμε” τις δύο ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Θέλουμε να κάνουμε καλό φινάλε και όλοι οι παίκτες θα προσπαθήσουμε για αυτό».

Για το πως περιμένει την ΑΕΚ: «Περιμένουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι ένας δυνατός αντίπαλος, που θα έρθει στην έδρα μας για να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να χαλάσουμε το αγωνιστικό πλάνο του αντιπάλου μας. Θέλουμε τη νίκη!»

Για το πως πρέπει να προσεγγίσει το ματς ο Άρης για να πάρει θετικό αποτέλεσμα: «Πρέπει να προσεγγίσουμε τον αγώνα αυτόν όπως όλους τους υπόλοιπους, να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι στο δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Ξέρουμε ότι οι αντίπαλοί μας έχουν ποιότητα ως ομάδα και ότι παίζουν επιθετικά. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι οι αντίπαλοί μας είναι αυτοί που έχουν την πίεση, όχι εμείς. Κάποιες φορές το να είσαι απελευθερωμένος λειτουργεί ευεργετικά».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς