18.9 C
Athens

Σύρραξη μεταξύ των παικτών στο Ρίβερ Πλέιτ – Μπόκα και επτά αποβολές (vid)

Επεισοδιακή ήταν η κατάληξη του αγώνα ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς, με τον διαιτητή να μοιράζει επτά κόκκινες κάρτες!

Η ένταση ξεκίνησε μετά το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπόρχα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, που «έγραψε» το 1-0 για τη Ρίβερ.

Δευτερόλεπτα αργότερα και ενώ ο σκόρερ πανηγύριζε… μόνος του, ένα μπουλούκι βρέθηκε να τσακώνεται στον αγωνιστικό χώρο. Τα επεισόδια ξεκίνησαν οι Λουίς Βάσκες και Αγκουστίν Παλαβεσίνο, αλλά σύντομα στο χορτάρι βρέθηκαν όλοι σχεδόν οι παίκτες και από τις δύο πλευρές και μέλη των τεχνικών επιτελείων, την ώρα που οι άνθρωποι της ασφάλειας προσπαθούσαν να εμποδίσουν τη γενίκευση της σύρραξης.

Στο τέλος, ο διαιτητής μοίρασε… αβέρτα κόκκινες κάρτες, σε βασικούς και αναπληρωματικούς παίκτες των δύο ομάδων (τρεις η Ρίβερ και τέσσερις η Μπόκα).

Ωστόσο, παρά τον χαμό στον αγωνιστικό χώρο, που διήρκεσε για περισσότερα από τρία λεπτά, οι οπαδοί στις εξέδρες του Μονουμεντάλ δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να πανηγυρίζουν έξαλλα τη νίκη της ομάδας τους στο Superclasico της Αργεντινής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς