19.1 C
Athens

Ο Ντάνι Άλβες έγινε 40 μέσα στη φυλακή, το μήνυμα της συζύγου του: «Είμαι εδώ και θα είμαι για πάντα»

Ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον Ντάνι Άλβες, ο οποίος κλείνει τα 40 του χρόνια ενώ βρίσκεται στη φυλακή.

Τα πιο περίεργα γενέθλια στη ζωή του περνάει ο Ντάνι Άλβες. Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται σχεδόν 4 μήνες στις φυλακές Brians 2 της Καταλονίας, με τη δικαστική έρευνα για τις κατηγορίες βιασμού που αντιμετωπίζει να συνεχίζονται.

Η σύζυγος του, Χοάνα Σανθ, μπορεί να έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή αλλά έδειξε πως το ενδιαφέρον της για εκείνον θα υπάρχει πάντα.

Έτσι, έστειλε ένα μήνυμα μέσω των social media ελέω της ημέρας και ανέφερε πως είναι από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής και θα είναι πάντα εκεί για αυτόν.

Αναλυτικά:

«Σήμερα είναι τα γενέθλια ενός από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου. Σκέφτηκα πολύ αν θα έκανα αυτή τη δημοσίευση, γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τη συμπόνοια και την αγάπη εκτός σχέσης, αλλά το έκανα.

Θα ήθελα να γιορτάζω τα 40α σου γενέθλια με μια από τις τρελές ιδέες μου. Κάποιο περίεργο κουστούμι, ή ένα παιχνίδι bubble football. Παραδείγματα από τα πρόσφατα χρόνια.

Δεν είναι εφικτό λόγω ενός σφάλματος για το οποίο πληρώνεις, αλλά είμαι βέβαιη ότι όλα θα τελειώσουν σύντομα. Είμαι εδώ και θα είμαι πάντα εδώ, με έναν άλλον τρόπο, αλλά θα είμαι παρούσα. Απεριόριστη αγάπη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς