16.6 C
Athens

ΕΠΟ: Ξανά στο προσκήνιο η Κύπρος για τον τελικό του Κυπέλλου αλλά χωρίς κόσμο

Θα μπορούσε να γραφτεί ένα ολόκληρο βιβλίο με χιουμοριστικές ιστορίες για τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αυτόν που δεν έχει διεξαχθεί ακόμα και η ΕΠΟ φροντίζει να τον διακωμωδεί με τις σκέψεις και τις αποφάσεις της.

Κι αφού και το Αγρίνιο δεν μπορεί να οριστεί ως έδρα και υπάρχουν κι εκεί κωλύματα, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Τάκη του Μπαλτάκου σκέφτεται ξανά το σενάριο του τελικού στην Κύπρο αλλά χωρίς παρουσία κόσμου!

Η προκήρυξη αναφέρει ρητά – αφού υπάρχει ομάδα της Θεσσαλονίκης – πως ο τελικός πρέπει να γίνει στο Πανθεσσαλικό ή στο εξωτερικό. Ο Μπαλτάκος πλέον περιμένει από την κυπριακή ομοσπονδία – και προφανώς από την αστυνομία – το πράσινο φως ώστε το αίτημα να συζητηθεί τη Δευτέρα (8/5) στη σύσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ όταν και θα παρθούν οι αποφάσεις.

Θυμίζουμε πως όταν τέθηκε για πρώτη φορά το σενάριο του τελικού στην Κύπρο, η Ομοσπονδία φρόντισε να προχωρήσει σε ανακοινώσεις (!) πριν εξασφαλίσει το «οκ» από πλευράς της κυπριακής Αστυνομίας (η οποία ήταν αρνητική στην παρουσία κόσμου) με αποτέλεσμα να εκτεθεί.

Τι πιο σύνηθες…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς