15.9 C
Athens

Πρωτοφανές: Ρεκόρ με 85.000 αιτήματα για ένα εισιτήριο στο Game 5, σε 9′ έγινε το sold out του Ολυμπιακού!

Παροξυσμός επικράτησε για ένα μαγικό χαρτάκι για το Game 5 του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρ καθώς σημειώθηκε ρεκόρ αιτημάτων και τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε μόλις 9 λεπτά

Δεν έχει προηγούμενο το sold out που έκανε ο Ολυμπιακός για το Game 5 κόντρα στη Φενέρμπαχτσε το βράδυ της Τρίτης (8/5, 21:30) στο ΣΕΦ! Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά, για την ακρίβεια μέσα σε μόλις 9′!

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε ουσιαστικά στις 18:00 κι από πολύ νωρίς οι φίλοι του Ολυμπιακού περίμεναν καρτερικά στην… ηλεκτρονική ουρά. Συνολικά 85.000 (!) άνθρωποι περίμεναν υπομονετικά ένα μαγικό χαρτάκι κι ενώ τα διαθέσιμα ήταν μόλις 4.000.

Καμίνι το ΣΕΦ στο Game 5: Εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά τα εισιτήρια του Ολυμπιακού!

Λίγοι ήταν εκείνοι που πρόλαβαν μπροστά στην τεράστια ζήτηση αλλά το πρωτοφανές της υπόθεσης είναι άλλο: πρόκειται για ρεκόρ αιτημάτων όλων των εποχών σε αγώνα μπάσκετ στην Ελλάδα ενώ συνολικά (σε όλα τα αθλήματα) κατατάσσεται στη 2η θέση πίσω από το Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα όπου τα αιτήματα ήταν 100.000!

Μπορεί λοιπόν να αντιληφθεί κανείς τι… καυτή ατμόσφαιρα θα δημιουργηθεί (πιο καυτή από το ματς με τη Μονακό πέρυσι) προκειμένου ο Ολυμπιακός να δηλώσει παρών σε δεύτερο σερί Final Four!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς