20.9 C
Athens

Ρόμα – Ίντερ 0-2: Πλησίασε απειλητικά τη Λάτσιο και πάει φορτσάτη στον ημιτελικό με τη Μίλαν (hls)

Με τέταρτη σερί νίκη και μια ακόμα σε ντέρμπι, η Ίντερ όχι μόνο μπήκε ξανά στην τετράδα και πλησίασε στη 2η Λάτσιο αλλά θα πάει αποφασισμένη και στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση απέναντι στη Μίλαν με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Οι Νερατζούρι επιβλήθηκαν με 0-2 της αποδεκατισμένης – λόγω πολλών απουσιών – Ρόμα (βασικός ο Μαντί Καμαρά που αγωνίζεται δανεικός από τον Ολυμπιακό) και ουσιαστικά της έκοψε τη φόρμα για να μπει εκείνη στην τετράδα.

Η Ρόμα αποφάσισε στο πρώτο μέρος να αφήσει την μπάλα στην Ίντερ και να ψάξει να βρει το γκολ στην αντεπίθεση. Το πλάνο όμως δεν της βγήκε και οι πολύ ανώτεροι Νερατζούρι προηγήθηκαν δίκαια στο 33′, με τον Ντάμφρις να βγάζει υπέροχη μπαλιά από τα δεξιά για τον Ντιμάρκο που έκανε κίνηση στην αντίπαλη περιοχή και πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

 

Για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι δημιουργήθηκε η ιδανική συνθήκη, καθώς στο δεύτερο μέρος έκλεισε τους χώρους και υποχρέωσε τη Ρόμα να επιτεθεί σε σετ παιχνίδι. Δεν μπορούσε όμως να δοκιμάσει καν τα αντανακλαστικά του Ονάνα, με την Ίντερ να βρίσκει το δεύτερο γκολ στο 74′ και να σφραγίζει το τρίποντο.

Από βαθιά μπαλιά, ο Ιμπάνιες δεν υπολόγισε σωστά κι έστρωσε ουσιαστικά στον Λαουτάρο Μαρτίνες που σημάδεψε τον Λουκάκου κι εκείνος έφυγε τετ α τετ και πλάσαρε για το 0-2.

Τα εναπομείναντα λεπτά δεν είχαν το παραμικρό ενδιαφέρον, με τη Ρόμα να μην έχει τον παραμικρό τρόπο να απειλήσει και να τα περιμένει όλα από προσωπικές ενέργειες του Ντιμπάλα. Αντίθετα, στο 87′ ο Λαουτάρο Μαρτίνες άγγιξε το 0-3 με φαλτσαριστό πλασέ που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Ρούι Πατρίσιο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 34ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 6/5

Μίλαν – Λάτσιο 2-0 (17′ Μπενασέρ, 29′ Τεό Ερναντέζ)

 

Ρόμα – Ίντερ 0-2 (33′ Ντιμάρκο, 74′ Λουκάκου)

 

Κρεμονέζε – Σπέτσια (21:45)

Κυριακή 7/5

Αταλάντα – Γιουβέντους (13:30)

Τορίνο – Μόντσα (16:00)

Νάπολι – Φιορεντίνα (19:00)

Λέτσε – Βερόνα (21:45)

Δευτέρα 8/5

Έμπολι – Σαλερνιτάνα (19:30)

Ουντινέζε – Σαμπντόρια (19:30)

Σασουόλο – Μπολόνια (21:45)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς