17 C
Athens

Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 10-9: Ερυθρόλευκο το πρώτο βήμα τίτλου (hls)

Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν το 1-0 στη σειρά των τελικών με τη Βουλιαγμένη, η οποία έκανε αντεπίθεση στην τέταρτη περίοδο εκμεταλλευόμενη τα προβλήματα των γηπεδούχων στον παίκτη παραπάνω - Δύο νίκες μακριά από τον τίτλο η ομάδα του Μιλάνοβιτς

Όντας ανώτερος σε άμυνα και επίθεση αλλά παρουσιάζοντας κι αρκετές διακυμάνσεις στην απόδοσή του, ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την υπεράσπιση του τίτλου του πρωταθλητή στην Α1 πόλο Ανδρών.

Οι Ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 10-9 της Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο και θέλουν δύο ακόμα νίκες για να στεφθούν πρωταθλητές διατηρώντας το πλεονέκτημα έδρας λόγω της πρωτιάς στην κανονική περίοδο.

 

Η ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς αντιμετώπισε προβλήματα για ακόμα μια φορά στον παίκτη παραπάνω παρότι ξεκίνησε εξαιρετικά σε αυτόν τον τομέα την αναμέτρηση.

 

Το 5-3 της πρώτης περιόδου και οι άμυνες του Ολυμπιακού σε δεύτερη και τρίτη έφεραν ένα προβάδισμα πέντε τερμάτων για τους Ερυθρόλευκους στην έναρξη της τετάρτης περιόδου (10-9). Ωστόσο, ο ΝΟΒ μπόρεσε να βρει τέσσερα γκολ και να μειώσει σε 10-9 αλλά χωρίς να έχει χρόνο για κάτι περισσότερο, με τη σειρά να μεταφέρεται πλέον στον Λαιμό.

Για τον Ολυμπιακό οι Μουρίκης, Γενηδουνιάς και Φουντούλης σκόραραν από τρία γκολ έκαστος ενώ ο ΝΟΒ είχε κορυφαίους τους Καλογερόπουλο και Τρούλο (από δύο τέρματα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 10-9

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 5-3, 2-1, 2-1, 1-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 3, Μπούσλιε, Γούβης, Δερβίσης, Μουρίκης 3, Φιλίποβιτς 1, Γκίλλας, Παπαναστασίου, Γραμματικός, Λιαντζίρης.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 2, Τρούλος 2, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Φάρμερ 1, Αλμύρας, Ανδρεάδης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς