15.9 C
Athens

Ο Ντε Λαουρέντις αποκάλυψε πως ενεργοποιήθηκε η οψιόν στο συμβόλαιο του Σπαλέτι και ξέκοψε τα σενάρια για Όσιμεν

O πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, μίλησε για τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, αλλά και για το… καυτό όνομα του Βίκτορ Όσιμεν, που ήδη πολλές ομάδες έχουν στη λίστα τους.

Στη μέθη του πρώτου πρωταθλήματος μετά από 33 χρόνια ζούνε τις τελευταίες μέρες στη Νάπολι. Παρόλα αυτά τα σενάρια για το μέλλον του Βίκτορ Όσιμεν έχουν αρχίσει και ο πρόεδρος της ομάδας θέλησε να τα ξεκόψει, λέγοντας πως δεν θα μπει σε διαπραγματεύσεις για την πώληση του.

Παράλληλα μίλησε και για τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, αποκαλύπτοντας πως έχει ενεργοποιήσει ήδη την οψιόν στο συμβόλαιο του, το οποίο ολοκληρωνόταν στο τέλος της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά:

«Τον Σπαλέτι τον κυνηγούσε για χρόνια και τελικά κατάφερε να τον φέρω στη Νάπολι. Μας επέστρεψε στην Ευρώπη και τώρα θα ήθελα να ανοίξει μια νέα εποχή για εμάς, επειδή είναι ένας θαυμάσιος ηγέτης.

Όσο για το συμβόλαιό του, ήδη έχω εξασκήσει την οψιόν που υπήρχε σε αυτό. Οι άνθρωποι δεν μένουν στη Νάπολι λόγω επιλογής. Ο Λουτσιάνο είπε ότι είναι ερωτευμένος με τη Νάπολι. Είναι ένας ήρωας μπήκε στην ιστορία και αξίζει να το απόλαυσε».

Για τον Όσιμεν και αν θα διαπραγματευτεί την πώληση του: «Όχι, πότε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς