17.2 C
Athens

Λάμπαρντ: Δεν με πονάνε οι έξι συνεχόμενες ήττες

Για το αρνητικό σερί της Τσέλσι μίλησε ο Φρανκ Λάμπαρντ, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως δεν τον… πονάει όλο αυτό.

Η δεύτερη θητεία του Άγγλου τεχνικού στον πάγκο της Τσέλσι δεν θα μπορούσε να πάει χειρότερα, με τον ίδιον να μην έχει γευτεί τη χαρά της νίκης.

Οι Μπλε του Λονδίνου έχουν αφεθεί στη μοίρα τους και ήδη σχεδιάζουν τη νέα σεζόν, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του Λάμπαρντ που με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα αποτελέσει παρελθόν καθώς ανέλαβε μόνο για αυτές τις ειδικές συνθήκες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν με… πονάει όλο αυτό. Μπορεί να είμαι εγώ στα ηνία της ομάδας, αλλά ήμουν μέρος αυτού του συλλόγου στις μεγάλες επιτυχίες, οπότε έχω δει και τα πάνω και τα κάτω του αθλητισμού. Οποιοδήποτε άθλημα μπορεί να σου χαρίσει στιγμές εκ διαμέτρους αντίθετες. Νομίζω ότι στην Τσέλσι ήμασταν αρκετά τυχεροί εδώ και 20 χρόνια.

Δεν είναι ουσιώδες για μένα προσωπικά να κάθομαι και να νιώθω ότι πληγώνομαι πάρα πολύ. Περισσότερο με απασχολεί πως θα βγούμε απ’ αυτό. Η όποια αντίδρασή μας αυτή τη σεζόν δεν πρόκειται να μας οδηγήσει στο Champions League. Δεν πρόκειται να μας οδηγήσει ίσως στην πρώτη οκτάδα ή πιο ψηλά, αλλά θα είναι σαν το πρώτο μικρό βήμα.

Φυσικά ίσως δεν θέλουν όλοι οι οπαδοί να το ακούσουν αυτό, αλλά είναι η πραγματικότητα στην οποία επανήλθα. Θα χρειαστούμε μια επανεκκίνηση με κάποιο νόημα το καλοκαίρι; Σίγουρα, αυτό είναι ξεκάθαρο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς