22.7 C
Athens

Original 21: «Καλούμε όλο τον κόσμο στα Σπάτα για την αναχώρηση των φετινών νταμπλούχων»

Δυο αγωνιστικές πριν το τέλος ενός από τα πιο διεφθαρμένα πρωταθλήματα όλων των εποχών, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ισοβαθμούν στην κορυφή με τους Πράσινους να έχουν το πλεονέκτημα σε περίπτωση τελικής ισοβαθμίας. Την ώρα που ο ΠΑΟ θα φιλοξενείται στο άδειο Καραϊσκάκη, οι Κιτρινόμαυροι θα αγωνίζονται κόντρα σε μια ομάδα που την έχουν ήδη νικήσει τρεις φορές φέτος.

Ίσως από εκεί να πηγάζει και η βεβαιότητα των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι αποκαλούν «νταμπλούχους» τους παίκτες του Αλμέιδα και μεταξύ άλλων θεωρούν ότι η ομάδα τους «τα βάζει με όλους και με όλα»…

Διαβάστε το κάλεσμα της Original 21 στους κιτρινόμαυρους οπαδούς για παρουσία τους στα Σπάτα πριν την αναχώρηση της αποστολής για Θεσσαλονίκη:

«Το 2018 τα βάλαμε πάλι με όλους και με όλα και στο τέλος -σαν σήμερα!- Μας βρήκε να ξενυχτάμε και να γιορτάζουμε! Φέτος θα είναι ακόμα πιο γλυκό, ακόμα πιο μεθυστικό!

Η Κυριακή είναι κοντά, αλλά το Σάββατο είναι αύριο. Καλούμε λοιπόν ΟΛΟΝ τον κόσμο αύριο Σάββατο (6/5/23) στις 15.00 να κατακλύσει κάθε γωνιά, δρόμο και στενάκι, στο προπονητικό στα Σπάτα όπου οι φετινοί νταμπλούχοι θα αναχωρήσουν για το αεροδρόμιο.

Είπαμε είμαστε τρελαμένοι για αυτό το πρωτάθλημα…! ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς