21.5 C
Athens

Άσχημα τα νέα στη Ρεάλ: Τέλος η σεζόν για τον άτυχο Ντεκ

Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον τραυματισμό του Αργεντινού που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και για αρχή θα αποτελέσει ένα τεράστιο πλήγμα ενόψει του Game 5 με την Παρτιζάν, εκεί όπου θα απουσιάσει και ο Γιαμπουσέλε

Πολύ σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Γκάμπριελ Ντεκ στο Game 4 με την Παρτιζάν, με τον 28χρονο να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Από τον σοβαρό τραυματισμό του Ντεκ επισκιάστηκε η μεγάλη νίκη της Ρεάλ κόντρα στην Παρτιζάν, που έφερε τη μεταξύ τους σειρά για τα πλέι οφ της EuroLeague στα ίσια.

Μπορεί ο τεχνικός της Βασίλισσας, Τσους Ματέο, να δήλωσε πως δεν φαίνεται πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του Αργεντινού, αλλά δυστυχώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων τον διέψευσαν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ενημέρωσε πως ο Ντεκ υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο και έτσι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Έτσι, ο Τσους Ματέο θα έχει να διαχειριστεί ακόμη μια μεγάλη απουσία στο Game 5 με τους Σέρβους, καθώς ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε εκτίει την τιμωρία του μετά το σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων στο Game 2.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς