24.2 C
Athens

Νάπολι: Oι πανηγυρικές αναρτήσεις της οικογένειας του Μαραντόνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Η Νάπολι πανηγύρισε την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος μετά από 33 χρόνια και η οικογένεια του Ντιέγκο Μαραντόνα δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της.

Οι Παρτενοπέι εξασφάλισαν και μαθηματικά την κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος στην ιστορία τους και του πρώτου μετά την εποχή του μεγάλου Ντιέγκο Μαραντόνα.

Η οικογένεια του Αργεντινού που έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Νάπολι, γιόρτασε μέσω των social media την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η κόρη του Ντιέγκο, Τζιανίνα ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με την αδερφή της να είναι στην αγκαλιά του πατέρα της μέσα στο γήπεδο της Νάπολι, γράφοντας: «Η αγαπημένη μου φωτογραφία. Η αδερφή μου η Ντάλμα και αυτός, ο αιώνιος καπετάνιος των ευτυχισμένων στιγμών μου. Μετά από 33 χρόνια… Πρωταθλήτρια ξανά η Νάπολi! Σε αγκαλιάζω από εδώ μέχρι να τα ξαναπούμε. Είσαι παρών αλλά και ταυτόχρονα απών. Ευχαριστώ για την απίστευτη αγάπη που μας δίνετε Ναπολιτάνοι της καρδιάς μου! Συγχαρητήρια!»


Ανάρτηση έγινε και μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Μαραντόνα στο Instagram, ο οποίος έχει μείνει ανοιχτός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diego Maradona (@maradona)


«Μια νέα ημερομηνία για να θυμόμαστε, μια νέα χαρά για την πόλη, για τους ανθρώπους, για την ιστορία. Σας ευχαριστώ όλους παιδιά! Πάμε Νάπολι!».

Τέλος, η πρώην γυναίκα του Μαραντόνα και μητέρα της Ντάλμα και της Τζιανίνα, Κλαούντια Βιγιαφάνε, έγραψε: «Νάπολι Πρωταθλήτρια Ιταλίας. Σίγουρα γιορτάζεις, ο ουρανός γιορτάζει».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς