14.3 C
Athens

Τέλος από τον πάγκο των Μπακς ο Μπουντενχόλζερ

Ο 53χρονος πλήρωσε το μάρμαρο του αποκλεισμού στον πρώτο γύρο των πλέι οφ από τους Χιτ, αποχωρώντας από τον πάγκο των Μπακς μετά από 5 χρόνια

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο των Μπακς μετά από 5 χρόνια ο Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Ο προπονητής που οδήγησε τα Ελάφια να φτάσουν στο δαχτυλίδι το 2021 δεν κάθεται στον πάγκο της ομάδας. Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ ανέλαβε τους Μπακς τον Μάϊο του 2018 και πέρα από τον μεγάλο τίτλο του NBA πανηγύρισε και μια ατομική διάκριση, καθώς το 2019 αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στη διοργάνωση.

Ο 53χρονος πλήρωσε το μάρμαρο του αποκλεισμού στον πρώτο γύρο των πλέι οφ από τους Χιτ, κάτι που δεν περίμενε κανείς στην ομάδα.

«Η απόφαση να γίνει αυτήν η αλλαγή ήταν πολύ δύσκολη. Ο Μπαντ, καθοδηγώντας την ομάδα για πέντε απίθανες σεζόν, βοήθησε τους Μπακς να φτάσουν στον πρώτο τίτλο εντός 50 ετών και σε μια εποχή διαρκούς επιτυχίας.

Είμαστε ευγνώμονες για τη νοοτροπία νικητή και ηγεσίας που ο Μπαντ βοήθησε να δημιουργηθεί στο Μιλγουόκι. Αυτή είναι μια ευκαιρία για εμάς να επικεντρωθούμε εκ νέου και να ανανεώσουμε τις προσπάθειές μας, όσο συνεχίζουμε να χτίζουμε την επόμενη πρωταθληματική σεζόν», ανέφερε ο τζένεραλ μάνατζερ, Τζον Χορστ, που ήδη έχει ξεκινήσει την αναζήτηση για τον νέο προπονητή.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς