22.6 C
Athens

Mutua Madrid Open: Η Σάκκαρη λύγισε από την εκπληκτική Σαμπαλένκα κι αποχαιρέτησε στα ημιτελικά

Η φορμαρισμένη Λευκορωσίδα σταμάτησε τη Μαρία Σάκκαρη στα ημιτελικά, με την Ελληνίδα να το παλεύει στο πρώτο σετ αλλά να μην έχει ανάλογη απόδοση στο δεύτερο και να γνωρίζει τον αποκλεισμό

Η Αρίνα Σαμπαλένκα (νούμερο 2 στην παγκόσμια κατάταξη) βρίσκεται για 5η φορά στη φετινή σεζόν σε τελικό τουρνουά και θα κυνηγήσει τον 3ο της τίτλο και δεύτερο στη Μαδρίτη στο 1000άρι.

Η Λευκορωσίδα απέκλεισε τη Μαρία Σάκκαρη με 2-0 σετ (6-4, 6-1) στο Mutua Madrid Open με μια εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία μπόρεσε να κοντράρει την αντίπαλό της στο πρώτο σετ και παρά το μπρέικ που δέχθηκε γρήγορα.

Η Σάκκαρη απάντησε γρήγορα αλλά η Σαμπαλένκα ήταν σε τρομερή κατάσταση και έφτασε σε δεύτερο μπρέικ για το 1-0 στα σετ και στη συνέχεια να κυριαρχήσει πλήρως προκειμένου να φτάσει στην πρόκριση και να πανηγυρίσει την 25η νίκη της (όλες τα τελευταία πέντε χρόνια) απέναντι σε αντίπαλο του TOP 10.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε μια αξιοπρεπέστατη πορεία αλλά στον τελικό της έλειψε το καλό-σταθερό σέρβις με αποτέλεσμα να αποκλειστεί στα ημιτελικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς