22.6 C
Athens

Ο αθλητής ράγκμπι της ΑΕΚ που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού: «Κατάλαβα ότι πρόκειται για οπαδούς του Ολυμπιακού» (vid)

Θύμα ξυλοδαρμού στο σπίτι του έπεσε αθλητής ράγκμπι της ΑΕΚ από οπαδούς που του φώναζαν «πού είναι το πανό;».

Ο 36χρονος που τραυματίστηκε άσχημα από τα χτυπήματα στο πρόσωπο, μίλησε για το περιστατικό και αποκάλυψε την αντίδραση της μητέρας του ενώ υποστήριξε πως με βάση ένα διακριτικό που είδε, πρόκειται για οπαδούς του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε στον ALPHA και την εκπομπή T-LIVE:

«Έρχομαι κατά τις 12 και κάτι και τράβηξα την εξωτερική πόρτα του σπιτιού μου για να ανοίξει για να μπω με το μηχανάκι μέσα. Άφησα ένα κενό, όσο χωράει το μηχανάκι για να μπω. Όπως μπαίνω, αφήνω το μηχανάκι και γυρνάω για να πάω να κλείσω την πόρτα, με το που γυρνάω αρχίζουν να με γρονθοκοπούν.

Νιώθω παντού στο κεφάλι μου γκαπ-γκουπ και ακούω να φωνάζουν «που είναι το πανό». Συνέχιζαν ταυτόχρονα να με χτυπούν και ρώτησα ποιο πανό. Μου απάντησαν “το πανό του ράγκμπι, ξέρουμε ότι το έχεις εσύ. Τους έλεγα δεν το έχω, αυτοί συνέχιζαν. Η μάνα μου κοιμόταν μέσα, με όλο αυτό τον πανικό. Άκουσε τι γινόταν και ξαφνικά άναψε τα φώτα. Βγήκε έξω και άρχισε να ουρλιάζει. Της φώναζα εγώ να καλέσει την αστυνομία. Μόλις είδαν ότι παίρνει την αστυνομία, έφυγαν».

 

Για το αν φορούσε κάτι για να δεχθεί την επίθεση: «Όχι, εμείς που έχουμε μεγαλώσει εδώ ξέρουμε, δεν προκαλούμε. Εγώ είμαι αθλητής της ΑΕΚ, δεν χρειάζεται να προκαλέσω. Φορούσα ένα μπουφάν απλό μαύρο που δεν είχε κανένα διακριτικό».

Για τους δράστες και αν είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους: «Φορούσαν όλοι full face, είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, άλλοι με κουκούλες και μάσκες, αυτές που είχαμε για τον κορωνοϊό. Με βάση αυτά που φορούσαν και το χρώμα σ’ ένα διακριτικό που είχαν, ένα σηματάκι συγκεκριμένο, κατάλαβα ότι πρόκειται για οπαδούς του Ολυμπιακού».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς