17.2 C
Athens

Ιντάλγκο: Αξίζουν εύσημα σε όλους στον Ολυμπιακό, περήφανος που φόρεσα τη φανέλα του συλλόγου

Με ένα μήνυμα που μοιάζει αποχαιρετισμός, ο Κουβανογερμανός ακραίος αποθέωσε τον Ολυμπιακό (διοίκηση, προπονητές, γιατρούς, συμπαίκτες, κόσμο) και δήλωσε περήφανος που φόρεσε τα ερυθρόλευκα

Ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο αποτέλεσε έναν από τους αγαπημένους παίκτες των φίλων του Ολυμπιακού στο φετινό ταξίδι της ομάδας του Αλμπέρτο Τζουλιάνι στον δρόμο για την κατάκτηση του Challenge Cup και του πρωταθλήματος.

Ο Κουβανογερμανός ακραίος έκανε θραύση από το σέρβις, ήταν καταπληκτικός στους τελικούς κι αποτέλεσε έναν από τους ξένους που έκαναν τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο 37χρονος περιφερειακός έκανε τον απολογισμό της χρονιάς και ευχαρίστησε άπαντες στον Ολυμπιακό από τον πρόεδρο, τη διοίκηση και τους προπονητές ως και τον κόσμο για τη συνολική στήριξη δηλώνοντας περήφανος που φόρεσε τα ερυθρόλευκα.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κουβανογερμανού:

«Η σεζόν 2022-2023 ήταν απίθανη κατακτώντας το Challenge Cup και το πρωτάθλημα. Η ομάδα κατέβαλε πολλή προσπάθεια και αφοσίωση στη δουλειά, πολλά σκαμπανεβάσματα και δυνατά κάναμε το τελευταίο βήμα μαζί προς τα εμπρός και ακολουθήσαμε το μονοπάτι της νίκης!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου για την υποστήριξη από την πρώτη μέρα (πάντα είμαι αθυρόστομος και καθόλου εύκολος στη μεταχείριση), την οικογένειά μου που πάντα ήταν εκεί να με υποστηρίζει και να θυσιάζει κάθε λεπτό της ζωής της για να είμαι καλά στο γήπεδο, το ιατρικό επιτελείο που ακόμα κι όταν οι τραυματισμοί εμφανίστηκαν, έκαναν το απίθανο δυνατό για να με κρατήσουν σε κατάσταση να αγωνίζομαι. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον πρόεδρο για τη δημιουργία δυνατής ομάδας, τους αξίζουν πολλά εύσημα. 

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή για την εμπιστοσύνη του σε μένα, που μου έκανε το πρώτο τηλέφωνο τον Ιούνιο και μου είπε ότι με ήθελε για να είμαι έτοιμος να παίξω το καλύτερο μου βόλεϊ και να με προκαλεί κατά τη διάρκεια των αγώνων όταν το είχαμε ανάγκη περισσότερο (όπως εγώ έκανα). Όλες αυτές οι στιγμές δημιουργούν έναν καλύτερο άνθρωπο-παίκτη παρόλο που ποτέ δεν θα είμαστε τέλειοι, αλλά ήμασταν ικανοί να αποδεχθούμε τις καταστάσεις και να μας αποκαλούμε νικητές στο τέλος της σεζόν.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους οπαδούς του Ολυμπιακού που μας υποστήριξαν έντονα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Xαρούμενος που φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού με το #23 για πρώτη φορά και τώρα είναι ώρα να επικεντρωθώ στην οικογένειά μου και να περάσω μαζί τους ποιοτικό χρόνο μετά από ένα οχτάμηνο πολύ μακρύ και κουραστικό.

Εις το επανιδείν!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς