22.6 C
Athens

Αποδέχτηκε το αίτημα του ΠΑΟΚ για εισιτήρια ο Βόλος

Ο Βόλος έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης πως αποδέχτηκε το αίτημα του ΠΑΟΚ για εισιτήρια στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Βόλος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (7/5) για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και με ανακοίνωση του έκανε γνωστό πως θα διαθέσει εισιτήρια στους Ασπρόμαυρους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΠΑΟΚ (Κυριακή 5/5/23, 20.00) για την 9η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League.

Για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΠΑΟΚ έχει οριστεί Γενική Είσοδος 20 Ευρώ, πλην της θύρας VIP όπου η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί 50 ευρώ.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι έπειτα από αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους φιλάθλους.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους μέσω της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία και θα διαχειριστεί με δική της ευθύνη τα εισιτήρια που της αντιστοιχούν, καθώς και μέσω της VIVA.GR.

Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος (Πανθεσσαλικό) σήμερα και αύριο από τις 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ., το Σάββατο 10.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ. και την Κυριακή (ημέρα του αγώνα) από τις 2.00 μ.μ. έως την έναρξη του αγώνα από το εκδοτήριο στη 2η πεζογέφυρα. Απαραίτητη προϋπόθεση ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και αστυνομική ταυτότητα.

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα.

Η είσοδος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου θα γίνεται από την 3η πεζογέφυρα, ενώ η πρόσβασή τους στο στάδιο θα γίνεται μέσω του Περιφερειακού».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς