20.5 C
Athens

Τεν Χάαγκ: Δεν ξέρω ποιο θα είναι το μπάτζετ για τις μεταγραφές

Η σεζόν φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της και ήδη το ενδιαφέρον έχει αρχίσει να στρέφεται στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Έτσι κινήθηκαν και οι ερωτήσεις που έγιναν στον Έρικ Τεν Χάαγκ, με τους Κόκκινους Διάβολους να επιστρέφουν στους τίτλους τη φετινή σεζόν με την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, αλλά σίγουρα να στοχεύουν υψηλότερα.

Ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά χρειάζεται παίκτες υψηλού επιπέδου. Παράλληλα, έριξε την μπάλα στη διοίκηση όσον αφορά το μπάτζετ για τις μεταγραφικές κινήσεις.

Αναλυτικά:

«Δεν ξέρω ποιο θα είναι το μπάτζετ για μεταγραφές. Εκείνο που ξέρω είναι πως η Μάντσεστερ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο, αλλά χρειάζεσαι και τις επενδύσεις στο έμψυχο δυναμικό για να πετύχεις μεγάλα πράγματα. Χωρίς παίκτες υψηλού επιπέδου δεν μπορείς να έχει βλέψεις για τρόπαια και αυτοί οι παίκτες είναι πανάκριβοι. Ετσι είναι πλέον το ποδόσφαιρο. Είναι ξεκάθαρο τι θέλω, αλλά δεν εξαρτάται από εμένα. Οι αποφάσεις αυτές θα παρθούν από τη διοίκηση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς