23.5 C
Athens

Μετά την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Δ. Γιαννακόπουλος ονειρεύεται «επενδυτές» και «τρεμπλ»!

Την ώρα που ο Ολυμπιακός συνεχίζει να γράφει ιστορία στα παρκέ της Euroleague, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ονειρεύεται «τρεμπλ» και «επενδυτές» μετά την παραχώρηση του ΟΑΚΑ από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας

Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ και χρόνια κάτι σαν παρίας της Euroleague. Τις τελευταίες σεζόν βρίσκεται σταθερά στον πάτο της βαθμολογίας, ενώ μπαίνουμε στον 12ο χρόνο απουσίας του από το φάιναλ φορ της διοργάνωσης. Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα βέβαια οι Πράσινοι κατάφερναν να γλιτώνουν την γκρίνια μέσω των εγχώριων τίτλων που κατακτούσαν με τρόπους που όλη η Ελλάδα γνώριζε.

Από τη στιγμή που κι αυτό το τελευταίο αποκούμπι εξαφανίστηκε με το ξήλωμα του καθεστώτος Βασιλακόπουλου, η εσωστρέφεια στο στρατόπεδο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έφτασε σε αδιανόητα επίπεδα. Ακόμα και τη στιγμή που μιλάμε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απέχει από το ΟΑΚΑ, αφού η τελευταία απόπειρα επιστροφής του (πέρυσι στους ημιτελικούς με τη Λάρισα) είχε άδοξο φινάλε μετά τις αποδοκιμασίες σε βάρος του.

Ακριβώς έναν χρόνο μετά, δεν έχει αλλάξει τίποτα στο αγωνιστικό σκέλος. Οι Πράσινοι τερμάτισαν προτελευταίοι στη Euroleague, ενώ στην Basket League γνώρισαν έξι ήττες σε 22 αγωνιστικές καταγράφοντας τη χειρότερη επίδοσή τους τα τελευταία 26 χρόνια. Αν κάτι άλλαξε, αυτό σχετίζεται με το ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ουσιαστικά χάρισε το ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Μια μέρα μετά την έγκριση της σύμβασης παραχώρησης από το Δ.Σ. του ΟΑΚΑ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξαναχτύπησε ως dpg7000, κάνοντας λόγο για «δικό μας γήπεδο», «επενδυτές» και «τρεμπλ», ενώ έγραψε κάτι ακόμα για ποντίκια που χορεύουν όταν λείπει ο γάτος, δίχως να γίνει σαφές ποιος είναι ο γάτος και ποια τα ποντίκια…

Διαβάστε όσα έγραψε ο Δ. Γιαννακόπουλος στο instagram λίγες ώρες μετά το ιστορικό μπρέικ του Ολυμπιακού στην Πόλη με το μυθικό τρίποντο του Κώστα Σλούκα:

«Επειδή η θέση του Παναθηναϊκού δεν είναι στις τελευταίες θέσεις στην Ευρώπη αλλά ούτε και η δεύτερη στην Ελλάδα.

Επειδή πλέον θα έχουμε δικό μας γήπεδο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε δυνατότητα επένδυσης για την αναβάθμιση της συνολικής οικογενειακής εμπειρίας στους χώρους του γηπέδου, για τους φιλάθλους μας.

Επειδή η Ευρωλίγκα έχει δείξει κάποια δείγματα αλλαγής προς την σωστή κατεύθυνση μετά την αλλαγή της επί σειρά ετών αποτυχημένης διοίκησής της και την έλευση μίας διοίκησης που έχει στόχο την πραγματική ανάπτυξη του προϊόντος.

Επειδή μόνο κρατώντας ψηλά την ομάδα και ελκυστικό το πρoϊόν, μπορεί να βρεθούν επενδυτές, συνεπενδυτές για την ομάδα.

Επειδή όσο λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια…
Αλλά κυρίως επειδή το αίμα νερό δεν γίνεται…

Η ομάδα θα ενισχυθεί σε τέτοιο βαθμό που με την βοήθεια του Θεού, θα δώσει την δυνατότητα σε όλους μας να πανηγυρίζουμε νταμπλ όπως στο πρόσφατο παρελθόν και τρεμπλ όπως στο λίγο πιο μακρινό παρελθόν.

ΥΓ. Όποιος θέλει είναι μαζί μας και όποιος μπορεί απέναντι…
DPG 7000».

Δημήτρης Γιαννακόπουλος dpg7000 ΟΑΚΑ νταμπλ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς