18.2 C
Athens

Το αινιγματικό μήνυμα της αδερφής της Τόρι Μπόουι

Άγνωστη παραμένει η αιτία θανάτου της Τόρι Μπόουι, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του θανάτου της, σε ηλικία 32 ετών.

Το Τμήμα του σερίφη της κομητείας Όραντζ επιβεβαίωσε ότι η Ολυμπιονίκης βρέθηκε νεκρή στην κατοικία της από τις Αρχές, αφού ειδοποιήθηκαν για να την ελέγξουν, καθώς είχαν περάσει ημέρες χωρίς να δώσει σημεία ζωής στους δικούς της ανθρώπους. Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπάρχουν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο η αιτία θανάτου θα διαπιστωθεί μετά την ιατροδικαστική εξέταση.

Η είδηση του θανάτου της σόκαρε τον κόσμο του στίβου, με τις πρώτες εικασίες να κάνουν αμέσως την εμφάνισή τους, καθώς η Μπόοουι φέρεται να αντιμετώπιζε θέματα ψυχικής υγείας και είχε εξαφανιστεί από τον χώρο και τις δημόσιες εμφανίσεις εδώ και μήνες.

Στις υποθέσεις ότι ο θάνατός της μπορεί να ήταν αυτοκτονία συνέβαλε και μία ανάρτηση της αδερφής της, η οποία έγραψε: «Οι άνθρωποι που προσποιούνται ότι είναι χαρούμενοι έχουν μερικές από τις πιο θλιμμένες ψυχές και οι άνθρωποι που δεν προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι είναι ευτυχισμένοι έχουν τις πιο γνήσιες ψυχές, επειδή είναι ικανοποιημένοι με το να είναι μόνο αυτοί για αυτούς και για κανέναν άλλον».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς