19 C
Athens

Σλούκας: Έκανα τους Ολυμπιακούς να σπάσουν τις τηλεοράσεις τους!

Ο αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής της χθεσινής βραδιάς στην Ulker Arena μίλησε για το σουτ που... ξέρανε τους Τούρκους και τρέλανε τον κόσμο του Ολυμπιακού!

Το απίθανο buzzer beater τρίποντο του Κώστα Σλούκα που πάγωσε την Ulker Arena το βράδυ της Τετάρτης στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και η παρουσία του σε όλη την αναμέτρηση, τον ανέδειξαν στον αδιαφιλονίκητο MVP της αναμέτρησης.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε για το σουτ που στενοχώρησε την παλιά του ομάδα και στάθηκε στην ανάγκη να τελειώσουν οι Ερυθρόλευκοι τη σειρά στο αυριανό παιχνίδι, ώστε να μη χρειαστεί να επιστρέψουν στο ΣΕΦ για το Game 5.

«Είπα στον Σάσα Βεζένκοφ να μου κάνει ένα καλό σκριν και στον Τόμας Γουόκαπ να μου δώσει καλά την μπάλα, ένιωθα καλά από την αρχή του αγώνα και γενικά όλον τον μήνα. Πάτησα καλά, έφυγε καλά το χέρι μου. Μετά δεν θυμάμαι πού πήγαινα. Πάλι σε λάθος έξοδο πήγα! Άλλες φορές βάζω αυτά τα σουτ, άλλες όχι. Δεν φοβάμαι να πάρω ευθύνες. Έχω παίξει αρκετά τέτοια παιχνίδια στην καριέρα μου.

Δεν ξέρω αν είναι το μεγαλύτερο σουτ στην καριέρα μου, σίγουρα είναι πολύ μεγάλο, όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να έσπασε την τηλεόραση από τη χαρά του!», τόνισε ο Σλούκας περιγράφοντας όσα οδήγησαν στο απίστευτο τέλος του αγώνα, ενώ σε σχέση με το τι συνέβη στο ματς και τι πρέπει να γίνει την Παρασκευή, είπε:

«Η Φενέρ είναι καλοδουλεμένη ομάδα και είναι πάντα είναι προετοιμασμένη για κρίσιμες καταστάσεις, όπως αυτές στα πλέι οφ. Είχε καλή άμυνα και τακτική και μας δυσκόλεψε στην κυκλοφορία της μπάλας. Η σειρά πρέπει να τελειώσει την Παρασκευή, το πέμπτο παιχνίδι κρύβει πολλούς κινδύνους. Οι μεγάλες ομάδες αντιδρούν μετά από ήττες και πλέον περιμένουμε την αντίδραση της Φενέρ γι’ αυτό πρέπει να είμαστε διπλά έτοιμοι.

Μπορεί να έβαλα εγώ το τελευταίο σουτ αλλά το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνα. Στην επίθεση κάναμε κάποιες κακές επιλογές, κάναμε αρκετά λάθη και πρέπει να τα δούμε. Ο Ολυμπιακός πρέπει να περάσει γιατί του αξίζει από όλη τη φετινή παρουσία του».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς