15 C
Athens

Ιτούδης: Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, αλλά η σειρά δεν θα τελειώσει αυτή την εβδομάδα

Ο Δημήτρης Ιτούδης συνεχάρη τον Ολυμπιακό για τη νίκη απονέμοντας τα εύσημα σε Μπλακ και Σλούκα για την παρουσία τους στην αναμέτρηση.

Ο προπονητής της Φενέρ ζήτησε από τον κόσμο να μην ξεχνά πως η ομάδα είναι καινούργια και τόνισε πως οι Τούρκοι πάνε για το 2-2 την Παρασκευή ώστε να υπάρξει Game 5 στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Και οι δύο ομάδες άξιζαν να κερδίσουν σε αυτό το παιχνίδι. Παίξαμε αποτελεσματικά στην άμυνα και κρατήσαμε μια επιθετική ομάδα όπως ο Ολυμπιακός κάτω από τα στάνταρ του. Πριν ο Σάσα Βεζένκοφ και ο Κώστας Σλούκας βάλουν τα δύο κρίσιμα τρίποντα στο φινάλε, ο Ολυμπιακός είχε 4/22 σουτ από την περιφέρεια. Ξεκινήσαμε καλά το ματς και πήραμε διψήφιο προβάδισμα στο πρώτο μέρος. Μετά αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε εξαιτίας της άμυνας του Ολυμπιακού και δεν μπορέσαμε να διαφοροποιηθούμε όπως θέλαμε στην επίθεση.

Το ματς πήγαινε όπως θέλαμε, μέχρι που ο Ταρίκ Μπλακ ξεκίνησε να επιτίθεται στην άμυνα αλλαγών μας. Επίσης, ο Κώστας Σλούκας έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να τον σταματήσουμε με διάφορους αμυντικούς στην τρίτη και την τέταρτη περίοδο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με δύο κομβικά τρίποντα.

Ο κόσμος δεν πρέπει να ξεχνάει ότι είμαστε μια καινούργια ομάδα. 13.000 οπαδοί μας έδειξαν σήμερα πόσο ενθουσιασμένοι είναι για την ατμόσφαιρα των playoffs. Χάσαμε σήμερα, αλλά νομίζω πως η σειρά δεν θα τελειώσει αυτή την εβδομάδα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία ακόμα πιο αποφασιστική εμφάνιση μπροστά στο καταπληκτικό κοινό μας την Παρασκευή»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς