18.1 C
Athens

Αλμέιδα: Καθόμασταν σε διαφορετικά τραπέζια λόγω ιώσεων, υπάρχει και κούραση στην ομάδα

Ο Ματίας Αλμέιδα εστίασε στο κομμάτι των ιώσεων που ταλαιπωρεί τους παίκτες της ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες, με τον Αργεντινό να τονίζει πως υπάρχουν αρκετά προβλήματα αυτή την περίοδο στην ομάδα του πέρα από την κούραση, αλλά παράλληλα να μένει ικανοποιημένος από τον τρόπο που πάλεψαν οι παίκτες του κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Θεωρώ ότι στο παιχνίδι παίξαμε καλά. Ολες οι ομάδες δείχνουν κούραση. Κι εμείς επίσης. Αξιολογώ πολύ την προσπάθεια των παικτών γιατί ξέρω ότι υπάρχουν κουρασμένοι, για διαφορετικούς λόγους. Έπειτα πιστεύω ότι στο παιχνίδι τα πήγαμε καλά. Μας έλειψε το τελικό σουτ. Παίξαμε και βάλαμε τον Ολυμπιακό στην περιοχή του και δεν του επιτρέψαμε να βγει. Είχαμε τις φάσεις να σκοράρουμε. Ανακτούσαμε γρήγορα τη μπάλα, γιατί εκτός από το κομμάτι τις φυσικής κατάστασης, είχαμε και κάποια άλλα θέματα που δεν φαίνονταν. Οσον αφορά τον Ζίνι, είναι αποφάσεις που παίρνω. Με αυτόν τον παίκτη είναι κάποιες εβδομάδες που κάνει προπόνηση μαζί μας. Με έχει εκπλήξει θετικά. Πίστευα ότι σε λίγα λεπτά με την ταχύτητα που έχει θα βρει διαφορετικές ευκαιρίες. Εχει διαφορετικά στοιχεία από τον Φαν Βέερτ.

Πριν μια εβδομάδα ο Τομ χρειάστηκε να βγει από την προπόνηση για πρόβλημα στον αστράγαλο. Είναι επιλογές που παίρνουμε εμείς οι προπονητές που άλλοτε πετυχαίνουν και άλλοτε όχι. Ο Τομ είχε τις ευκαιρίες του. όπως ολοι οι παίκτες. Είχε τέσσερα λεπτά το ματς. Μίλησα με τον Φαν Βέερτ στο τέλος του αγώνα και του είπα ότι αν δεν είναι καλά ο Γκαρσία στο επόμενο παιχνίδι θα παίξει βασικός. Σχετικά με τις ιώσεις, η αλήθεια είναι ότι στο ξενοδοχείο χθες το βράδυ ήμασταν σε διαφορετικά τραπέζια γιατί υπάρχουν παιδιά με προβλήματα. Ελπίζουμε ως το Σαββατοκύριακο να έχουμε τους παίκτες σε συνθήκες καλής υγείας. Απόψε ο Μοχαμαντί έπαιξε δεξί μπακ, με όρεξη , πάθος και αγάπη. Αξιολογώ αυτό που βλέπω ως γκρουπ», ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου, ενώ νωρίτερα στην COSMOTE TV είπε ότι:

«Συνεχίζω να σκέφτομαι το ίδιο, ότι όλο αυτό θα κριθεί στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Κάναμε πολύ μεγάλο παιχνίδι, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Κάναμε τη δουλειά μας, αλλά από την άλλη θα πρέπει να αξιολογήσουμε τη δουλειά του τερματοφύλακα και γενικά του αντιπάλου»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς