12 C
Athens

Σλούκας: Δεν φοβάμαι να πάρω ευθύνες, ο Βεζένκοφ είναι κορυφαίος παίκτης

Ο Κώστας Σλούκας έβαλε ιστορικό σουτ που δείχνει… Κάουνας για τον Ολυμπιακό. Ο διεθνής γκαρντ των Ερυθρόλευκων μετά το ασύλληπτο τρίποντο που σημείωσε απέναντι στη Φενέρμπαχτσε ξεκαθάρισε πως δεν φοβάται να πάρει ευθύνες και τόνισε πως οι μεγάλες ομάδες αντιδρούν μετά από ήττες ενώ αποθέωσε και τον Σάσα Βεζένκοφ χαρακτηρίζοντάς τον κορυφαίο παίκτη.

Σουτ που μένει στην ιστορία: Το ασύλληπτο τρίποντο του Σλούκα που ξέρανε τη Φενέρ σε νεκρό χρόνο! (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν φοβάμαι να πάρω ευθύνες. Κάποιες φορές θα σκοράρω, κάποιες όχι. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να γίνει σουτ με καλές προϋποθέσεις. Σε τρία δευτερόλεπτα έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Η μπάλα έφυγε καλά από το χέρι μου, ένιωθα καλά. Η μπάλα μπήκε είναι (2-1) και έχουμε μια σπουδαία ευκαιρία να τελειώσουμε τη σειρά. Τον τελευταίο μήνα νιώθω καλά. Μετά τον τραυματισμό μου δεν ήμουν ιδιαίτερα καλός σε κάποια παιχνίδια. Νιώθω καλά τον τελευταίο μήνα. Είναι στο χέρι του κόουτς πόσο θα παίξω. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου και πάντα δίνω το καλύτερο για την ομάδα.

H τακτική στα πλέι οφ είναι διαφορετική. Η Φενέρμπαχτσε έχει έναν τρομερό προπονητή. Ο Ιτούδης είναι από τους κορυφαίους προπονητές στην Ευρώπη. Παίζει πολύ με το μυαλό μας και αυτό φαίνεται. Εγώ προσπαθώ να είμαι όσο καλύτερος μπορώ και αυτό έκανα και σήμερα. Αρκετές φορές πέταξα την μπάλα στον Μπλακ που κλειδώνει πολύ καλά τον αντίπαλο κάτω από το καλάθι. Αυτά είναι τακτικά πράγματα. Τιμωρήσαμε τις δικές τους αδυναμίες, όπως έκαναν και αυτοί σε εμάς.

Το παιχνίδι της Παρασκευής θα είναι τελείως διαφορετικό. Η Φενέρ μπορεί και βγάζει αντίδραση μετά από ήττες. Χαιρόμαστε, ξεκουραζόμαστε και πρέπει να δούμε τα λάθη μας για να παίξουμε άλλο ένα παιχνίδι σε μια πολύ δυνατή έδρα. Οι καλές ομάδες και οι καλοί παίκτες βγάζουν αντίδραση μετά από ήττες. Δεν παίξαμε καλά στο δεύτερο παιχνίδι. Σήμερα αντιδράσαμε, θα μπορούσαμε να είχαμε παίξει και καλύτερα, αλλά βγήκαμε νικητές από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που θύμιζε κυνομαχία. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον Σάσα. Δεν βρίσκεται τυχαία εδώ που βρίσκεται. Έχει ρίξει πολύ ιδρώτα στο γήπεδο και μαζί με το αστείρευτο ταλέντο του έχει γίνει κορυφαίος παίκτης».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς