20.2 C
Athens

Η Μαν. Σίτι ανέβηκε στην κορυφή με το απόλυτο ρεκόρ για Χάλαντ, πέμπτη σερί νίκη για τη Λίβερπουλ (vid)

Διά περιπάτου η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε τις εννέα σερί νίκες επικρατώντας με 3-0 της Γουέστ Χαμ σε εξ αναβολής αναμέτρηση και αναρριχήθηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +1 από την Άρσεναλ έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο.

Οι Πολίτες σπατάλησαν ένα ημίχρονο (όπου είχαν συντριπτικό ποσοστό κατοχής μπάλας) αλλά στο δεύτερο δεν άργησαν να βρουν το 1-0 με τον Άκε στο 50′. Οι Λονδρέζοι ήταν ακίνδυνοι και ο Χάλαντ στο 70′ βρήκε την ευκαιρία και σκόραρε το 35ο του γκολ στη σεζόν στο πρωτάθλημα για να γίνει ο πρώτος στην ιστορία της Premier League με τέτοιο αριθμό τερμάτων. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με καταπληκτικό σουτ ο Φόντεν στο 85′.

Στην άλλη εξ αναβολής αναμέτρηση, η Λίβερπουλ επιβλήθηκε με 1-0 της Φούλαμ και με πέμπτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα έφτασε τους 59 βαθμούς και έχει εξασφαλισμένη την 4η θέση. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα ήταν ακίνδυνη και το πλήρωσε από το 39ο λεπτό.

Ο Ισά Ντιόπ έκανε πέναλτι στον Νούνιες και ο Σαλάχ ευστόχησε από την άσπρη βούλα βρίσκοντας δίχτυα για 7η φορά στα τελευταία οχτώ παιχνίδια των Κόκκινων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς