22.5 C
Athens

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ζούμε μαγικές στιγμές, οι παίκτες έδωσαν την ψυχή τους»

Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού έζησαν από κοντά μια ακόμη ΘΡΥΛΙΚΗ νίκη και αποθέωσαν τους παίκτες για την προσπάθειά τους σε όλο το συγκλονιστικό 40λεπτο του θριαμβευτικού Game 3

Το ασύλληπτο τρίποντο του Σλούκα χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό απέναντι στη Φενέρμπαχτσε και οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος που βρέθηκαν στην Ulker Sports Arena το πανηγύρισαν έξαλλα.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στους δημοσιογράφους, οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός τόνισαν πως το πλεονέκτημα ανακτήθηκε και στάθηκαν στην ψυχή που έβγαλαν οι παίκτες.

 

«Ζούμε μαγικές στιγμές, είμαστε περήφανοι, να συνεχίζουμε έτσι και στο επόμενο ματς. Πήραμε πίσω το πλεονέκτημα», ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να υποστηρίζει από την πλευρά του:

«Δείξαμε ψυχή, προσήλωση και πίστη στο αγωνιστικό πλάνο. Οι παίκτες που δεν είχαν πάει καλά έβαλαν κρίσιμα σουτ, ο Σλούκας ήταν απίστευτος, ο Βεζένκοφ που είχε χάσει τα τρίποντα έβαλε τα κρίσιμα, αλλά όλοι οι παίκτες έδωσαν την ψυχή τους, θυσιάστηκαν στην άμυνα. Κάναμε το 2-1, η Φενέρ είναι νομίζω ισοδύναμος αντίπαλος και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για την Παρασκευή».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς