16.7 C
Athens

Super League 2: Συνέχισε το νικηφόρο σερί του ο Ολυμπιακός Β’, αγκαλιά με την άνοδο ο Πανσερραϊκός

Το τρομερό σερί του Ολυμπιακού Β’ συνεχίζεται, με τους Ερυθρόλευκους να ξεπερνάνε και το εμπόδιο της Προοδευτικής επικρατώντας με 0-1.

Το 5/5 με τον Αριέλ Ιμπαγάσα στον πάγκο έφτασε ο Ολυμπιακός Β’. Οι Ερυθρόλευκοι χρειάστηκαν ένα τέρμα για να κάμψουν την αντίσταση της Προοδευτικής, με τον Αλγκασίμ Μπα να επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και μετά το χατ τρικ του στη νίκη με την Καλλιθέα, να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του με γκολ στο 71ο λεπτό του αγώνα. Με τη νίκη του αυτή, ο Ολυμπιακός Β’ ανέβηκε στην 9η θέση με 23 βαθμούς.

Αγκαλιά με τον τίτλο και την άνοδο στη Super League βρίσκεται ο Πανσερραϊκός. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη έφυγε αλώβητη από το ντέρμπι με την ΑΕΛ στη Λάρισα και κράτησε τη διαφορά από τους δεύτερους Βυσσινί στους 11 βαθμούς. Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων που πίεσαν για το γκολ μέχρι το τέλος το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, αφού και οι φιλοξενούμενοι δεν εκμεταλλεύτηκαν τις δικές τους στιγμές. Έτσι με εφτά παιχνίδια να απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ο Πανσερραϊκός είναι πια μια ανάσα από την επιστροφή του στην πρώτη κατηγορία.

Η Καλλιθέα επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στο… τρελό ματς με τους Ερυθρόλευκους με εννέα τέρματα. Πρωταγωνιστής και πάλι ο Λουκίνας που είχε σκοράρει και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό Β’. Η Παναχαϊκή βρέθηκε μπροστά στο σκορ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με γκολ του Τοπάλ, αλλά οι γηπεδούχοι έφεραν τούμπα το ματς με δύο γκολ του Λουκίνα σε τέσσερα λεπτά (51′, 55′). Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ναμπί. Η Καλλιθέα μείωσε στους 2 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Κηφισιά, η οποία αγωνίζεται αύριο κόντρα στην ΑΕΚ Β’.

Η Καλαμάτα πέρασε από την έδρα της Ηλιούπολης χάρη σε γκολ του Ρόβα, ενώ στο Αιγάλεω – Επισκοπή έγινε το… έλα να δεις, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με 2-3 χάρη σε γκολ του Κεφαλά στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 23ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Τρίτη 2/5

Αναγέννηση Καρδίτσας – Αλμωπός Αριδαίας 2-2 (67′ πεν. Πολίτης, 71′ Ντάντας / 40′, 52′ Παπαδόπουλος)

Απόλλων Πόντου – Ηρακλής 0-5 (27′, 34′, 46′, 57′ Άλεξιτς, 54′ Νταμιάν Σίλβα)

Τετάρτη 3/5

Ηρακλής Λάρισας – Απόλλων Λάρισας 3-0 (α.α)

ΑΕΛ – Πανσερραϊκός 0-0

Πέμπτη 4/5

ΠΑΟΚ Β’ – Νίκη Βόλου (14:45)

Βέροια – Παναθηναϊκός Β’ (14:45)

Διαγόρας Ρόδου – Θεσπρωτός (15:00)

ΡΕΠΟ: Μακεδονικός

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Τετάρτη 3/5

Καλλιθέα – Παναχαϊκή 3-1 (51′, 55′ Λουκίνας, 90+4′ Ναμπί / 45+1′ Τοπάλ)

Προοδευτική – Ολυμπιακός Β’ 0-1 (71′ Μπα)

Ηλιούπολη – Καλαμάτα 0-1 (73′ Ρόβας)

Αιγάλεω – Επισκοπή 2-3 ( 6′ Κόλλας, 89′ Φουρλάνος / 13′ Βουκελάτος, 58′ Άμποφο, 90+6′ Κεφαλάς)

ΟΦΙ – Ηρόδοτος 3-0 (α.α)

ΠΑΟ ΡΟΥΦ – Χανιά (16:00)

Πέμπτη 4/3 

Κηφισιά – ΑΕΚ Β’ (14:45)

ΡΕΠΟ: Απόλλων Σμύρνης

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς