17.9 C
Athens

ΑΕΚ: «Ψυχραιμία και απόλυτη αδιαφορία απέναντι σε οποιαδήποτε πρόκληση»

Aνακοίνωση στην οποία απευθύνεται στον κόσμο της ομάδας εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η Ένωση ζητάει από τους φιλάθλους να είναι ψύχραιμοι και αδιάφοροι σε οποιαδήποτε πρόκληση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρει πως οι Ερυθρόλευκοι θα κάνουν τα πάντα για να της προκαλέσουν αγωνιστικό πλήγμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φίλοι της ΑΕΚ. Άλλη μια μεγάλη αγωνιστική μάχη μας περιμένει απόψε στο Σπίτι Μας, στην OPAP Arena στην Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ απέδειξε και στο προηγούμενο παιχνίδι πως ούτε οι απίστευτες ατυχίες που την κυνηγούν στην κρίσιμη τελική ευθεία της σεζόν, μπορούν να σβήσουν την φλόγα και το πάθος του Ματίας Αλμέιδα και των παικτών του για να φτάσουν ως το τέλος.

Οι ατυχίες συνεχίζουν να υφίστανται, όμως η ΑΕΚ δεν θα κάνει πίσω ούτε απόψε. Χρειάζεται την στήριξη σας σε κάθε δευτερόλεπτο και της αποψινής μεγάλης αγωνιστικής μάχης, στην γεμάτη OPAP Arena. Παίζουμε όλοι μαζί απόψε! Το έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ ως τώρα στην φετινή σεζόν…

Απόψε πρέπει όλοι να έχουμε στο μυαλό μας πως το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Τίποτα δεν θα καταφέρουμε αν δεν πάρουμε αυτό που χρειαζόμαστε και στα τρία τελευταία ματς. Κι απέναντι μας έχουμε έναν αντίπαλο που θα τα δώσει όλα για να μας προκαλέσει αγωνιστικό πλήγμα. Ένα μόνο ματς υπάρχει απόψε, το ΑΕΚ – Ολυμπιακός! Σε αυτό πρέπει να είναι το μυαλό όλων που θα βρεθείτε απόψε στο Σπίτι Μας. Μέσω αυτού του ματς, του δικού μας αγώνα, μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Και ο δικός μας αγώνας απόψε είναι πολύ δύσκολος.

Με το πάθος, την αγάπη και τις ψυχικές δυνάμεις που έχετε δείξει κι εσείς δίπλα στην ομάδα σε όλη την φετινή σεζόν, μαζί με ψυχραιμία και απόλυτη αδιαφορία απέναντι σε οποιαδήποτε πρόκληση μπορεί να αντιμετωπίσουμε από τους αντιπάλους, ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κι απόψε για ένα ακόμη μεγάλο βήμα!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς