16.4 C
Athens

Ο Μέσι… υποφέρει στη Σαουδική Αραβία μετά την τιμωρία του (pics)

Ο Αργεντινός δε φαίνεται... σκασμένος για την τιμωρία του από την Παρί, διασκεδάζοντας με την οικογένειά του στο Ριάντ

Η απόφαση του Λιονέλ Μέσι να αφήσει την Παρί στα… κρύα του λουτρού, αμέσως μετά την ήττα από τη Λοριάν, για να ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία, φαίνεται πως έσπασε το ήδη ραγισμένο γυαλί ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Αργεντινός δεν αποφάσισε απλώς να πάει διακοπές, καθώς το ταξίδι του ήταν προκαθορισμένο, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το υπουργείο Τουρισμού της χώρας, ωστόσο στο Παρίσι δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι την επιλογή του να δώσει προτεραιότητα στη συμφωνία του με τους Άραβες και όχι στις υποχρεώσεις του με την ομάδα.

Λίγο μετά την αναχώρησή του, για την οποία δεν πήρε άδεια από τον Κριστόφ Γκαλτιέ, ο Μέσι ενημερώθηκε από τον Λουίς Κάμπος για την απόφαση του συλλόγου να τον τιμωρήσει με αποκλεισμό δύο εβδομάδων και μη καταβολή του μισθού του για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Η τιμωρία της Παρί δε φάνηκε να βγάζει τον Αργεντινό εκτός πλάνων, αφού σε φωτογραφίες που ανέβασε ο υπουργός Τουρισμού της χώρας φαίνεται να διασκεδάζει με την οικογένειά του σε πολυτελή πολυχώρο στο Ριάντ, που πρόκειται να εγκαινιαστεί επίσημα τις επόμενες ημέρες.

«Ο Μέσι και η οικογένειά του κέρασαν τους εαυτούς τους μια νόστιμη επιλογή διεθνούς κουζίνας και μια πολυτελή εμπειρία αγορών στη Via Riyadh, ακολουθούμενη από ένα διασκεδαστικό απόγευμα με παιχνίδια, εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας και ποιοτικό οικογενειακό χρόνο στη λεωφόρο Riyadh City Boulevard», έγραψε ο Σαουδάραβας υπουργός Τουρισμού δίπλα σε φωτογραφία του Μέσι, της γυναίκας του και των παιδιών του σε θεματικό πάρκο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς