19 C
Athens

Ολυμπιακός: Μέρος του προγράμματος έβγαλε ο Τουρέ!

Ανεβάζει στροφές ο Ιβοριανός μέσος, ο οποίος έκανε μέρος του προγράμματος με τους συμπαίκτες του με στόχο να έχει μπει κανονικά μέχρι τέλος της εβδομάδας

Η δίψα του Γιάγια Τουρέ να τεθεί το συντομότερο στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς παίρνει σάρκα και οστά, καθώς σήμερα έβγαλε μέρος του προγράμματος με τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό.

Ο 35χρονος μέσος κάνει ειδικό πρόγραμμα με εντατικές προπονήσεις, ώστε μέχρι το τέλος της εβδομάδας να λαμβάνει μέρος σε όλη την προπόνηση και τα μηνύματα είναι θετικά. Μεγάλος στόχος του είναι να μπορέσει έστω και ως εναλλακτική λύση να βρεθεί στην αποστολή για την αγώνα με την Μπέτις Σεβίλλη σε 10 μέρες (20/9) στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Ο Τουρέ σήμερα έβγαλε μέρος του προγράμματος με τρέξιμο και ασκήσεις και εν συνεχεία γυμνάστηκε ατομικά, ώστε να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση. Το σίγουρο είναι ότι στον Ολυμπιακό δεν πιέζουν τον Γιάγια, αλλά από μόνος του ο έμπειρος άσος έχει θέσει τον πήχη ψηλά και κάνει ότι είναι δυνατόν για να τα καταφέρει.

Ωστόσο, μόνο αν είναι 100% βέβαιοι οι ιθύνοντες του τεχνικού και του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού ότι θα είναι σε θέση να προσφέρει με την Μπέτις, τότε θα δώσουν το οκ και στον Μαρτίνς να τον έχει στα υπόψη του για το επόμενο ευρωπαϊκό ματς στο Καραϊσκάκη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς