17.9 C
Athens

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Κάκιστες οι βαθμολογίες του Μπριζάρ στην Ευρώπη, έχει ευνοήσει σκανδαλωδώς την ΑΕΚ σε ευρωπαϊκό παιχνίδι»

Θέση για τον ορισμό του Ζερόμ Μπριζάρ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ πήρε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία στρέφονται κατά του Μάνταλου και του Μπένετ, ενώ αναφέρει πως ο Ζερόμ Μπριζάρ στο παρελθόν έχει ευνοήσει σκανδαλωδώς την ΑΕΚ σε ευρωπαϊκό της παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η θέση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τον ορισμό του Γάλλου Μπριζάρ.

Για μια ακόμα φορά απίστευτα ανίκανοι, εντελώς ανεύθυνοι, χυδαία προκλητικοί. Σε ένα ακόμα παιχνίδι κομβικό για την τελική κατάταξη του Πρωταθλήματος οι Μάνταλος, Μπένετ και οι εντολείς τους επιλέγουν ένα διαιτητή ο οποίος δεν είναι ελίτ και στο παρελθόν έχει ευνοήσει σκανδαλωδώς την ΑΕΚ σε ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Κραϊόβα, αφού ακύρωσε καθαρό γκολ της ρουμανικής ομάδας και δεν της έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι, αλλοιώνοντας έτσι το αποτέλεσμα.

Ένας διαιτητής, ο Μπριζάρ, με κάκιστες βαθμολογίες στην Ευρώπη, ο οποίος έχει προκαλέσει διαμαρτυρίες όπου και αν έπαιξε και 4ος… κάποιος Ζαμπαλάς, σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι!

Ταυτόχρονα με τους εκτρωματικούς ορισμούς έχουμε και τα μπόνους στους 4ους- συνοδούς!

Οι υπάκουοι «συνοδοί» διαιτητές παίρνουν… πριμ συνεχόμενων ορισμών και ορίζονται σε σημαντικά παιχνίδια, ώστε να ενημερώνουν από την προηγούμενη τον διαιτητή και να φτιάξουν κλίμα…

Δυστυχώς, λίγο πριν την αυλαία του πλέον αλλοιωμένου Πρωταθλήματος, αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν και ακόμα πιο ζοφερά βάθη για να πνίξουν το ποδόσφαιρο…

Θα λέγαμε «ντροπή», αλλά δεν τη γνωρίζουν αυτή τη λέξη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς