15 C
Athens

Ο Σρόιντερ είδε το Γκενκ – Μπριζ και φούντωσαν οι φήμες για επιστροφή στην πρώην ομάδα του

Ο Άλφρεντ Σρόιντερ παρακολούθησε από κοντά την ήττα της Μπριζ από την Γκενκ και βελγικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ολλανδός που προ ημερών μίλησε με τον Ολυμπιακό είναι εκ των φαβορί για την τεχνική ηγεσία της Blauw-Zwart

Ο Άλφρεντ Σρόιντερ έμεινε λίγους μήνες στην Κλαμπ Μπριζ (στο δεύτερο μισό της σεζόν 2021/22) ωστόσο οι οπαδοί της ομάδας πρόλαβαν να τον λατρέψουν. Αιτία, το γεγονός της απίθανης επιστροφής της Μπριζ από το -7 και η… κλοπή του τίτλου από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ που φαινόταν βέβαιη πρωταθλήτρια στο τέλος της κανονικής περιόδου της Jupiler League.

Η εμφάνιση του Σρόιντερ στο κυριακάτικο ματς της Γκενκ με την Μπριζ, με τους πρωτοπόρους να νικούν 3-1 και να αφήνουν 11 βαθμούς πίσω τους πρωταθλητές στην πρεμιέρα των πλέι οφ, δεν πέρασε απαρατήρητη. Μάλιστα, βελγικό δημοσίευμα φιλοξενεί τη φωτογραφία του Ολλανδού τεχνικού από το εν λόγω ματς και μέσα στο κείμενο αναφέρεται πως είναι εκ των επικρατέστερων υποψηφίων για να αναλάβει εκ νέου την τεχνική ηγεσία της Μπριζ, αυτή τη φορά από την αρχή της σεζόν.

Ο 50χρονος προπονητής είχε βρεθεί πριν από λίγες μέρες στην Ελλάδα προκειμένου να συζητήσει με τον Ολυμπιακό, αν και το όνομα των Ερυθρολεύκων δεν αναφέρεται στο βελγικό ρεπορτάζ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς