16.9 C
Athens

Σιαμπάνης: Είμαστε πιο απελευθερωμένοι, για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Άρη μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα μίλησε ο Μάριος Σιαμπάνης.

Ο Άρης βρίσκεται αγκαλιά με το ευρωπαϊκό εισιτήριο και ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Μάριος Σιαμπάνης τόνισε πως τα τελευταία αποτελέσματα έχουν απελευθερώσει την ομάδα.

Παράλληλα ο Έλληνας τερματοφύλακας ανέφερε πως οι Κίτρινοι δεν πάνε για κάτι άλλο πέρα από τη νίκη στο εκτός έδρας ντέρμπι με τους Ασπρόμαυρους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Αρχικά, για τη διάθεση με τον οποία πηγαίνουν οι παίκτες του Άρη στο κλάσικο, είπε ο τερματοφύλακας των κίτρινων: «Η διάθεσή μας είναι πολύ καλή μετά τις δύο προηγούμενες νίκες στα πλέι οφ, τις οποίες τις χρειαζόμασταν. Τώρα βλέπουμε αποκλειστικά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα ντέρμπι ξεχωριστό για τη Θεσσαλονίκη. Είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι σε αυτόν τον αγώνα».

Σχετικά με το πόσο βοηθά τον ίδιο και τους συμπαίκτες του το γεγονός ότι η ομάδα πατά με το… ενάμιση πόδι στην Ευρώπη, απάντησε: «Πράγματι, μας βοηθά πολύ αυτή η σκέψη! Όταν η διαφορά είναι στον ένα βαθμό, έχεις άγχος, νιώθεις πίεση. Φοβάσαι να μην χάσεις την Ευρώπη, τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα στόχευε να είναι ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογία. Τώρα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα για εμάς».

Όσο για το αν αυτό έχει απελευθερώσει τους κίτρινους για τη συνέχεια στα πλέι οφ, είπε: «Σίγουρα πάμε πιο απελευθερωμένοι στα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι οφ. Δεν πάμε με φόβο, χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουμε πίεση να πάρουμε θετικά αποτελέσματα. Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Θα μπούμε συγκεντρωμένοι και με δύναμη, για να διεκδικήσουμε τη νίκη!»

Ερωτώμενος πώς περιμένουν οι κίτρινοι αγωνιστικά τον ΠΑΟΚ και πώς πρέπει να τον αντιμετωπίσουν για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα εστίασε στα εξής: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή και οργανωμένη ομάδα. Ξέρουμε τον τρόπο που αγωνίζεται. Έχουμε αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ τρεις φορές αυτή τη σεζόν, οπότε ξέρουμε τι να περιμένουμε. Ο ΠΑΟΚ θέλει να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, λόγω των προηγούμενων αρνητικών αποτελεσμάτων που είχε, οπότε αναλόγως πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό, για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς