24.6 C
Athens

Διευθυντής Stark Arena: «Θα περιμένουν το παραμικρό για να επιβάλουν τιμωρία, ο κόσμος της Παρτιζάν πρέπει να φερθεί έξυπνα»

Ο διευθυντής της Stark Arena, Γκόραν Γκρμπόβιτς, μίλησε για το παιχνίδι με τη Ρεάλ και τόνισε πως οι οπαδοί της Παρτιζάν πρέπει να είναι προσεκτικοί.

Μετά το άγριο επεισόδιο μεταξύ των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης και της Παρτιζάν στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ της EuroLeague, υπάρχει φόβος για το πως θα αντιδράσουν οι οπαδοί των Σέρβων τώρα που η σειρά πάει στην έδρα των Ασπρόμαυρων.

Για αυτό μίλησε ο διευθυντής της Stark Arena, Γκόραν Γκρμπόβιτς, o οποίος ανέφερε πως από τη διοργάνωση θα περιμένουν το παραμικρό για να τιμωρήσουν την Παρτιζάν και ο κόσμος θα πρέπει να φερθεί έξυπνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, αλλά η σειρά πλέον είναι στο μικροσκόπιο. Θα περιμένουν την παραμικρή παρεκτροπή για να επιβάλουν τιμωρία. Αν υπάρχει κάτι τέτοιο, αν για παράδειγμα κάποιος πετάξει ένα αντικείμενο ή αν τραυματιστεί κάποιος από αυτό, όλο το γήπεδο θα αδειάσει μέσα σε 45 λεπτά και το επόμενο ματς θα γίνει χωρίς κόσμο. Άρα ο κόσμος της Παρτιζάν πρέπει να φερθεί έξυπνα»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς