12 C
Athens

Super League: Ματς ζωής και θανάτου στη Νίκαια, κρίνονται πολλά σε Τρίπολη και Αγρίνιο

Ο Ιωνικός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα ματς ζωής και θανάτου που θα κρίνει πολλά στη μάχη της παραμονής.

Η ομάδα της Νίκαιας έπεσε στη ζώνη του υποβιβασμού μετά την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά κρατάει την τύχη στα χέρια της και με νίκη μπορεί να βγει και πάλι από αυτή, αφού θα προσπεράσει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από την άλλη η ομάδα των Ιωαννίνων που έμπλεξε σε μπελάδες στα πλέι άουτ, πανηγύρισε μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό την προηγούμενη αγωνιστική και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να ξεμπερδέψει.

Ματς ζωής και θανάτου είναι και το Παναιτωλικός – Λεβαδειακός. Η ομάδα της Βοιωτίας βρίσκεται στην τελευταία θέση και ψάχνει μια μεγάλη νίκη που θα της δώσε μεγάλη ανάσα και θα τη βάλει για τα καλά στο παιχνίδι της παραμονής. Από την άλλη πλευρά οι Αγρινιώτες με νίκη ξεμπερδεύουν, αλλά σε περίπτωση ήττας θα αντιμετωπίσουν μεγάλα προβλήματα.

Παρόμοια είναι η κατάσταση και για την αναμέτρηση του Αστέρα με τη Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις στα πλέι άουτ και έχει βρεθεί εκτός της επικίνδυνης ζώνης του υποβιβασμού. Από την άλλη οι Αρκάδες τα έκαναν… μούσκεμα και ψάχνουν μια νίκη που ουσιαστικά θα τους βγάλει από αυτή την κατάσταση.

Αυτοί που έχουν το κεφάλι τους ήσυχοι είναι οι Ατρόμητος και ΟΦΗ. Οι Περιστεριώτες υποδέχονται τους Κρητικούς στη μάχη για την 7η θέση, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στους 34 βαθμούς.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς