18.1 C
Athens

Φαλ: Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στα ριμπάουντ, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Ο Μουσταφά Φαλ υποστήριξε πως υπάρχουν αρκετοί λόγοι για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Φενέρμπαχτσε που ήρθε στις λεπτομέρειες. Ο Γάλλος ψηλός της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα υποστήριξε πως πρέπει όλοι να κυκλοφορούν καλύτερα και με ηρεμία την μπάλα και να διατηρούν την ψυχραιμία τους για να μην παίζουν με εγωισμό.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για την ήττα: «Υπήρχαν πολλοί λόγοι για την ήττα. Χάσαμε τα ριμπάουντ και τους δώσαμε περισσότερες επιθέσεις. Στο 2ο δεκάλεπτο μας κέρδισαν με διαφορά και μείωσαν τη διαφορά σε λίγα λεπτά».

Για το αν οι συμπαίκτες του δεν είναι καλοί στην άμυνα, όταν δεν βρίσκουν λύσεις στην επίθεση: «Πιστεύω πως παίζει ρόλο και το ποιοι αγωνίζονται. Κάποιοι είναι καλύτεροι στην άμυνα. Κάποιοι άλλοι πρέπει να είναι αποδοτικοί στην επίθεση για να τα καταφέρουμε και στην άλλη πλευρά».

Για τη συνέχεια της σειράς με τη Φενέρ: «Δεν πιστεύω πως πρέπει να αλλάξουμε την προσέγγισή μας. Πρέπει να κάνουν όλοι καλύτερη δουλειά στα ριμπάουντ και στα box out και να μην κάνουμε τόσα λάθη. Είναι οι λεπτομέρειες».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός: «Η άμυνά μας ήταν καλή. Πρέπει να παίζουμε χωρίς εγωισμό. Κάποιες φορές όταν εκνευριζόμαστε δεν κυκλοφορούμε την μπάλα. Όλοι πρέπει να βοηθούν και οφείλουμε να κυκλοφορούμε την μπάλα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς