20.9 C
Athens

Η ΑΕΚ προσφέρει δωρεάν διαρκείας στους 94 που βρέθηκαν στο ματς με το Περιστέρι

Σε μια ξεχωριστή κίνηση προχωρά η ΚΑΕ ΑΕΚ προκειμένου να ανταποδώσει τη στήριξη στους 94 φιλάθλους της που αγόρασαν μεμονωμένο εισιτήριο και παρευρέθηκαν στο κλειστό των Λιοσίων για τον δεύτερο ημιτελικό με το Περιστέρι.

Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ ανακοίνωσε πως παραχωρεί δωρεάν διαρκείας σε συγκεκριμένη θύρα σε κάθε έναν εξ αυτών για να παρακολουθήσουν τα εντός έδρας εγχώρια παιχνίδια της επόμενης σεζόν. Θυμίζουμε πως τα ευρωπαϊκά ματς έπειτα από την τιμωρία της FIBA θα δοθούν κεκλεισμένων των θυρών εκτός αν ανατραπεί η απόφαση στο CAS όπου θα προσφύγει η Ένωση.

Η ανακοίνωση:

«H AEK BC ευχαριστεί τους 94 οπαδούς της Ομάδας μας, οι οποίοι αγόρασαν (μεμονωμένο) εισιτήριο για να παρακολουθήσουν τη δεύτερη αναμέτρηση Play Offs, AEK – Περιστέρι, στο ΣΠΙΤΙ μας, στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, και ανακοινώνει, ότι τους παραχωρεί ΔΩΡΕΑΝ εισιτήριο Διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, στο Τμήμα 10 του Γηπέδου μας.

Η Διεύθυνση του Τμήματος Εισιτηρίων της ΑΕΚ BC καλεί τους 94 φίλους της «Βασίλισσας» ν’ αποστείλουν τα στοιχεία τους και το αποδεικτικό αγοράς του εισιτηρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς