17.2 C
Athens

«Μα είναι δυνατόν; Αυτή δεν είναι καλή ερώτηση»: Άγριο χέρι του Σπανούλη στον ρεπόρτερ της ΕΡΤ μετά την πρόκριση επί της ΑΕΚ! (vid)

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Το ότι εδώ και λίγους μήνες κάνει ένα νέο ξεκίνημα ως προπονητής, δεν σημαίνει ότι το παγκόσμιο πρεστίζ του έχει υποστεί έστω και την παραμικρή φθορά.

Όταν λοιπόν έχεις μπροστά σου μια τόσο μεγάλη προσωπικότητα που έχει μόλις πανηγυρίσει μια σημαντική πρόκριση και η καλύτερη ερώτηση που σκέφτηκες να κάνεις έχει τόσο ακατανόητη διατύπωση, είναι λογικό να τα ακούσεις. Ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ μάλλον δεν κατάλαβε και ο ίδιος τι ακριβώς ρώτησε τον Βασίλη Σπανούλη μετά το τέλος του αγώνα, με αποτέλεσμα ο πρώην θρυλικός αρχηγός του Ολυμπιακού να του βάλει άγριο χέρι!

Διαβάστε την απάντηση του Σπανούλη και δείτε το βίντεο με την ερώτηση που προκάλεσε τη μίνι έκρηξη του τεχνικού του Περιστερίου:

«Μα είναι δυνατόν μετά από μία πρόκριση να πούμε αν δυσκολευτήκαμε; Αυτή δεν είναι καλή ερώτηση και θα σου πω γιατί. Είναι σημαντικό να καταλαβαίνεις και με ποιον παίζεις. Η ΑΕΚ είναι μια εξαιρετική ομάδα, ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Ο Ηλίας (Καντζούρης) κάνει εξαιρετική δουλειά. Είχαμε πάρα πολύ δύσκολο έργο. Το να βγαίνεις τρίτος και να παίζεις με την ΑΕΚ ως έκτη ήταν κάτι πολύ δύσκολο για εμάς. Έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, πιστεύω το χάρηκε όλος ο κόσμος.

Τα παιδιά πρέπει να βλέπουν πολύ NBA τις τελευταίες ημέρες, το κάναμε λίγο σε υψηλό σκορ. Πέρα από την πλάκα ήταν καταπληκτικό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να κερδίσουν. Υπάρχει προσμονή, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Ήταν ένα παιχνίδι με δύο παρατάσεις, είναι λογικό να υπάρχει ένταση. Είναι λογικό να το ζούμε διαφορετικά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό, στους παίκτες, στους συνεργάτες μου, στη διοίκηση

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς