19.7 C
Athens

Καντζούρης: Η ΑΕΚ έφαγε ανελέητο κυνηγητό και όχι μόνο από τη διαιτησία

Η σεζόν ολοκληρώθηκε πρόωρα για την ΑΕΚ με αποκλεισμό στα προημιτελικά από το Περιστέρι και ο Ηλίας Καντούρης έκανε έναν σύντομο απολογισμό στην κάμερα της ΕΡΤ αφήνοντας παράλληλα αιχμές.

 

Ο κόουτς της Ένωσης υποστήριξε πως η ομάδα του δέχθηκε ανελέητο κυνηγητό και αυτό δεν αφορά μόνο στη διαιτησία, εκτοξεύοντας καρφιά για «όσους κόπτονται για το καλό του ελληνικού μπάσκετ».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καταρχάς να δώσουμε συγχαρητήρια στο Περιστέρι και τον Βασίλη Σπανούλη, έκαναν μια εξαιρετική προσπάθεια, αλλά και χρονιά. Εμείς ήμασταν ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος, για εμένα αυτό είναι πολύ σημαντικό. Κάναμε πολλά βήματα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Είχαμε εκπληκτική πορεία στην Ευρώπη, εκεί όπου τρυπήσαμε το ταβάνι μας κάνοντας πολλές υπερβάσεις, παίζαμε με πολλά προβλήματα μπροστά σε άδειες κερκίδες.

Στο πρωτάθλημα δεν κάναμε το βήμα παραπάνω. Θέλω να πω ότι η ΑΕΚ έφαγε ένα ανελέητο κυνηγητό στον δεύτερο γύρο και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τη σειρά με το Περιστέρι. Όχι μόνο με τη διαιτησία, γενικότερα. Αυτοί που κόπτονται για το καλό του ελληνικού μπάσκετ καλό θα ήταν να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέπτη και να καταλάβουν ότι δύο πράγματα που πρέπει να υπάρχουν για να βελτιωθεί το άθλημα είναι να υπάρχουν δικαιοσύνη και σεβασμός.

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, το σταφ, την ομάδα, καθώς περάσαμε δύσκολες στιγμές αλλά μείναμε όρθιοι. Ευχαριστώ και τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε όλη τη χρονιά. Ευχαριστώ όλο τον οργανισμό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς