13.2 C
Athens

Στην Τεράσα με 70 φιλάθλους του ο Απόλλων Σμύρνης

Έτοιμοι για τον δεύτερο τελικό με την Τεράσα και πεπεισμένοι για την κατάκτηση του τροπαίου στο Challenger Cup δήλωσαν προπονητής και παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης, η αποστολή του οποίου «πέταξε» το μεσημέρι για τη Βαρκελώνη.

Η «αμφίβια ταξιαρχία» έχει ένα πολύ μικρό προβάδισμα για την κατάκτηση του τροπαίου, του πρώτου στην ιστορία του συλλόγου, καθώς νίκησε 12-11 στον πρώτο τελικό της διοργάνωσης που διεξήχθη την Τετάρτη του Πάσχα (19/4) στο Σεράφειο.

Όμως, ο προπονητής των «κυανολεύκων», Νίκος Δεληγιάννης, ξεκαθάρισε πως μοναδικός στόχος του Απόλλωνα στον σαββατιάτικο (29/4, 19:00) δεύτερο τελικό με την ισπανική ομάδα είναι η νίκη.

Τα χαμόγελα… περίσσευαν στην αναχώρηση της αποστολής από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», με τον αρχηγό Μανώλη Σολανάκη, ο οποίος έχει σήμερα γενέθλια, να δέχεται ευχές και αγκαλιές από όλους. Την αποστολή του Απόλλωνα συγκροτούν οι Στέφανος Γαλανόπουλος, Αλέξανδρος Αλαμάνος, Νίκολα Μπογκντάνοβιτς, Κωνσταντίνος Μόκκας, Άγγελος Γωνιωτάκης, Μιχάλης Δίπλαρος, Διονύσης Μπραΐμης, Κωνσταντίνος Χονδροκούκης, Λάζαρ Βίτσκοβιτς, Νίκος Γαρδίκας, Αναστάσης Μυρίλος, Μανώλης Σολανάκης, Βασίλης Καβουσανός και Ιάσων Τουρκομένης, ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Δεληγιάννης, ο βοηθός του, Δημήτρης Μιτελούδης, και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Σπύρος Μίντζης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «αμφίβια ταξιαρχία» θα έχει και υποστήριξη από τον κόσμο της στον τελικό του Σαββάτου, καθώς αναμένεται τουλάχιστον 70 φίλαθλοι του Απόλλωνα να κάνουν το ταξίδι για την Τεράσα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς