16.6 C
Athens

Κωστούλας: Καμία ενημέρωση για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ, προχωράμε τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν

Ο Φώτης Κωστούλας δήλωσε άγνοια αναφορικά με την άφιξη της οικογένειας Καμίνσκι στο Αγρίνιο ώστε να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών και τυπικά. Παρότι η ΕΕΑ έχει εγκρίνει την αλλαγή της διοικητικής σκυτάλης χορηγώντας τη σχετική άδεια, η υπόθεση φαίνεται πως έχει παγώσει.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναιτωλικός ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση και τόνισε πως γίνεται προσπάθεια για να μείνουν οι παίκτες συγκεντρωμένοι στο ματς με τον Λεβαδειακό και ταυτόχρονα γίνεται δουλειά για να προχωρήσει ο σχεδιασμός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχουν παρέλθει τέσσερις εβδομάδες από την τελευταία επικοινωνία που είχαν μαζί μου οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ. Όπως έχουν παρέλθει και οι προβλεπόμενες προθεσμίες για την ολοκλήρωση από την πλευρά τους των όρων της συμφωνίας και των δεσμεύσεων που έχουν αναλάβει.

Ούτε σε εμένα προσωπικά, ούτε και στους νομικούς μου συμβούλους που χειρίζονται την υπόθεση, έχει φτάσει κάποια ενημέρωση. Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου εργαζόμαστε όλο αυτό το διάστημα για να ολοκληρώσει η ομάδα μας τη σεζόν με τον τρόπο που πρέπει.

Εστιάζουμε στη νίκη στον αγώνα του Σαββάτου. Αυτό ακριβώς ζήτησα και από το ποδοσφαιρικό τμήμα στη σημερινή μας συνάντηση. Να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια στον αγώνα στον οποίο είμαι σίγουρος ότι με τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας θα κατακτήσουμε τη νίκη και θα επικυρώσουμε την παρουσία μας στη μεγάλη κατηγορία για μία ακόμα σεζόν.

Από την επόμενη ημέρα είμαστε εδώ για να προχωρήσουμε τον σχεδιασμό που ήδη κάνουμε για τη νέα αγωνιστική περίοδο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς